Car Bags Alfa Romeo

Car Bags Alfa Romeo bestellen?

Car Bags voor de Alfa Romeo hebben wij voor alle modellen! De auto reistassen zijn vekrijgebaar van de merken Kjus en CarBags zelf! De verschillen in merken is niet de pasvorm maar het aantal tassen/liters. Zo gebuikt Carbags reistassen vaak per set minder tassen dan Kjust! Naast de perfecte pasvorm voor in de kofferbak zijn de tassen natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals vliegvakanties of een weekendje weg.

Wilt u zeker dat alle bagage die u meeneemt op reis goed past in de kofferbak van de auto? Alfa Romeo modellen kunnen heel gemakkelijk met deze handige kofferbaktassen worden uitgerust. De tassen worden op maat gemaakt voor specifieke modellen, zodat u niet hoeft te passen, meten of proppen! In ons uitgebreide assortiment vindt u ook voor uw auto de geschikte Alfa Romeo Car Bags terug. Met wieltjes en een uitschuifbaar handvat wordt het met de hand vervoeren van uw bagage ook nog eens vergemakkelijkt. Wilt u zeker weten dat u al uw benodigde spullen mee kunt nemen? Kies dan voor de Car Bags Alfa Romeo van AVAO!

Car Bags Alfa Romeo Stelvio

In ons brede aanbod bevinden zich uiteraard ook Car Bags voor de Alfa Romeo Stelvio modellen. Bij AVAO kunt u voordelig een zesdelige set aanschaffen met drie handtassen en drie trolleytassen. Als u ze op elkaar stapelt, vullen de tassen precies de kofferbakruimte van de Alfa Romeo Stelvio. Het inpakken en vervoeren van uw bagage wordt op deze manier minder hectisch, omdat u bij het inpakken van de tassen precies weet hoeveel u mee kunt nemen. Zijn de Car Bags echter niet toereikend voor de mee te nemen bagage? Vervoer deze dan op het dak van uw auto met onze handige dakkoffers. Dankzij de handige oplossingen van AVAO gaat u zorgeloos op reis.