Car Bags Chevrolet

Car Bags Chevrolet

Als u met uw Chevrolet op vakantie gaat, wilt u natuurlijk al uw meegebrachte spullen gemakkelijk kunnen terugvinden. Dat wordt een peulenschil met de Car Bags Chevrolet van AVAO! Elke set bestaat uit zes tassen die gezamenlijk het gehele bagageruim van uw auto in beslag nemen. Dit betekent dat alle spullen die u in de car bags chevrolet kwijt kunt ook in de kofferbak van uw auto passen! Bovendien kunt u de tassen labelen, zodat u weet welke spullen u moet zoeken in welke tassen. Per type Chevrolet zijn er verschillende sets in het ruime assortiment van AVAO aanwezig. Hierdoor zijn het volume en de vorm van de tassen aangepast op die van uw laadruim.

Het motto van Car-Bags is nooit meer inpak- stress dankzij de slimme opmaat gemaakte pasvorm tassen. Car-Bags is de uitvinder van de slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Met ons concept maken we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Car Bags reistassensets zijn volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers - en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op zolder op te bergen.

Car Bags Chevrolet Orlando

U kunt zorgeloos op reis gaan met de Car Bags Chevrolet Orlando in uw auto. Met de tassen kunt u uw Orlando namelijk efficiënt in- en uitladen. Bovendien is het met de hand vervoeren van de kofferbaktassen eveneens zeer eenvoudig, omdat drie van de zes tassen wieltjes en een handvat bevatten! U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat u niet al uw bagage mee kunt nemen. Heeft u echter bagagestukken die niet in uw kofferbak passen? Dan kunt u voor een dakkoffer Chevrolet kiezen! Hiermee vervoert u bagage veilig op het dak van uw auto! En ook fietsen neemt u handig mee met de Chevrolet fietsendragers van AVAO. Heeft u alles ingeladen? Dan kan uw vakantie beginnen!