Car Bags BMW

Car Bags BMW

Het motto van Car-Bags is nooit meer inpak- stress dankzij de slimme opmaat gemaakte pasvorm tassen. Car-Bags is de uitvinder van de slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Met ons concept maken we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Car Bags reistassensets zijn volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers - en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op zolder op te bergen.

Dankzij de handige Car Bags BMW van AVAO weet u altijd hoeveel bagage u precies kunt vervoeren in de kofferbak van uw auto! Als de tassen geheel gevuld zijn, passen ze namelijk precies in de laadruimte van uw wagen. Het organiseren van uw mee te nemen bagage wordt op deze manier heel eenvoudig. Of u nu in een BMW 2- of 4-serie model rijdt, voor elk type BMW vindt u bij AVAO een passende set met Car Bags BMW. Het in- en uitladen van uw bagage wordt eveneens een peulenschil met deze handige tassen. Als u klaar bent met inpakken, hoeft u de Car Bags BMW alleen nog maar de auto in te dragen en u bent klaar om op reis te gaan!

Car Bags BMW 3 serie

In welk model BMW rijdt u? In feite maakt dit niet uit, omdat wij voor elke moderne BMW wagen passende kofferbaktassen hebben. Zo ook meerdere sets van de Car Bags BMW 3! Voor onder andere de Touring-, Sedan- en Coupe uitvoering van de BMW 3 hebben wij bijpassende tassen in ons ruime assortiment. Elke Car Bags BMW 3 set bestaat uit drie hand- en drie trolleytassen, zodat het dragen van uw bagage nog gemakkelijker wordt. Als u meer bagage heeft dan er in de Car Bags BMW 3 past, kunt u een dakdrager BMW gebruiken. Wilt u ook een of meerdere fietsen meenemen op vakantie? Dan biedt een fietsendrager BMW uitkomst. Wat voor soort en hoeveel bagage u ook maar mee wilt nemen, met AVAO lukt het!