Car Bags Audi

Car Bags Audi

Het motto van Car-Bags is nooit meer inpak- stress dankzij de slimme opmaat gemaakte pasvorm tassen. Car-Bags is de uitvinder van de slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Met ons concept maken we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Car Bags reistassensets zijn volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers - en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op zolder op te bergen.

Wilt u zeker dat alle bagage die u meeneemt op reis goed past in uw kofferbak? Dan kunt u deze eenvoudig kwijt in de AVAO Car Bags! Audi wagens kunnen heel gemakkelijk met deze handige tassen worden uitgerust. De tassen worden op maat gemaakt voor specifieke modellen, zodat u niet hoeft te passen, meten of proppen! In ons uitgebreide assortiment vindt u ook voor uw auto de geschikte Car Bags Audi terug. Met wieltjes en een uitschuifbaar handvat wordt het met de hand vervoeren van uw bagage ook nog eens vergemakkelijkt. Wilt u zeker weten dat u al uw benodigde spullen mee kunt nemen? Kies dan voor de Car Bags Audi van AVAO!

Car Bags Audi A3

In ons brede aanbod bevinden zich uiteraard ook Car Bags Audi A3 modellen. Bij AVAO kunt u voordelig een zesdelige set aanschaffen met drie handtassen en drie trolleytassen. Als u ze op elkaar stapelt, vullen de tassen precies de kofferbakruimte van uw Audi A3. Het inpakken en vervoeren van uw bagage wordt op deze manier behoorlijk minder hectisch, omdat u bij het inpakken van de tassen precies weet hoeveel u mee kunt nemen. Zijn de Car Bags Audi A3 echter niet toereikend voor de mee te nemen bagage? Vervoer deze dan op het dak van uw auto met onze handige Audi dakkoffers. Dankzij de handige oplossingen van AVAO gaat u zorgeloos op reis.