Car Bags Citroën

Car bags Citroën

Met Car Bags voor de Citroen is het zoeken tussen al uw bagage naar de juiste tas verleden tijd! Met deze speciaal ontworpen kofferbaktassen creëert u een handig overzicht en zeeën aan ruimte in uw kofferbak, waardoor u heel veel bagage in uw Citroen kwijt kunt! Handig wanneer u op reis gaat of wanneer u veel bagage moet vervoeren. Door de verschillende modellen zit er altijd een passende car bag voor uw Citroen kofferbak tussen. Met de wieltjes en het uitschuifbare handvat kunt u de bagage ook nog eens heel gemakkelijk verplaatsen. Ervaar zelf het verschil met de precies passende Car bags Citroën en bestel deze voordelig online in onze webwinkel!

Het motto van Car-Bags is nooit meer inpak- stress dankzij de slimme opmaat gemaakte pasvorm tassen. Car-Bags is de uitvinder van de slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Met ons concept maken we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Car Bags reistassensets zijn volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers - en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Car Bags is zelf het merk maar heeft ook een tegenpool en dat is Kjust, dit zijn nagenoeg dezelfde tassen en ook in onze webshop te vinden. Kofferbaktassen zijn handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op zolder op te bergen.

Car bags Citroën C4

In ons Car bags assortiment vindt u verschillende modellen, waaronder een Car bags Citroën C4 Cactus en Picasso uitvoering. De modellen bestaan uit diverse sets, bestaande uit handtassen en trolleys die u op elkaar kunt stapelen in de kofferbak van uw Citroën. Het in- en uitpakken van de auto wordt hierdoor wel heel gemakkelijk, omdat u altijd precies weet hoeveel bagage u mee kunt nemen. Wanneer u meer bagage mee wilt nemen op vakantie, kunt u kiezen voor een uitbreiding van opbergplekken met een dakkoffer Citroën. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien! Koop de Car Bags Citroën nu voordelig online in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering!