Thule Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule fietsendrager

Wilt u genieten van een onbezorgde fietsvakantie? Met een lichtgewicht Thule fietsendrager vervoert u fietsen veilig! De Thule fietsendragers staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Daarom geldt standaard een garantie van 5 jaar.  AVAO heeft Thule fietsendragers voor op de trekhaak of op het dak. Of wat te denken van een fietsendrager voor achterop de auto waarvoor geen trekhaak nodig is? Super handig! Dan kunt u ook bagage op het dak kwijt! 

Thule fietsendragers

Voor de fietsliefhebbers met een trekhaak op de auto is er een groot aanbod Thule fietsendragers. Deze worden eenvoudig op de trekhaak geplaatst en met een hendel vastgezet. De Thule Easy Fold is een echte aanrader, want deze kan opgevouwen worden. Handig wanneer u opslagruimte te kort komt! De verschillende Thule fietsendragers bieden plaats voor 1 tot maximaal 3 fietsen.           

Thule fietsendrager dak

De Thule fietsendragers maken gebruik van framehouders die de fietsen stevig vastzetten. Speciale spanbanden houden de wielen op hun plaats. De fietsendragers moeten op dakdragers worden geplaatst. Er wordt een speciale adapter voor T-tracks bijgeleverd, zodat montage op Thule Wingbar dakdragers mogelijk is. Dakdragers zijn multifunctioneel en bieden ook plaats voor een dakkoffer!  

Thule fietsendrager zonder trekhaak

Aanschaf van een trekhaak is niet langer nodig. Thule fietsendragers voor auto’s zonder trekhaak maken montage op de kofferbak mogelijk! Deze worden aan de kofferbak bevestigd met een  speciale stang die op de achterruit leunt, zodat niet al het gewicht op de kofferbak rust. Tot slot houdt u met deze speciale Thule fietsendrager ruimte over voor het plaatsen van een dakkoffer!

Thule fietsendrager voor elektrische fiets

Wilt u een of meerdere elektronische fietsen meenemen, dan is het belangrijk te kijken naar het maximale gewicht per fiets en de maximale totale belastbaarheid van de fietsendrager. Ook de maximale framedikte kan een rol spelen. Dit soort technische gegevens vindt u terug bij de productinformatie. De meeste Thule fietsendragers bieden wel plaats voor minstens 1 e-bike!