M-Plus Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

M-plus fietsendrager

Met een M-plus fietsendrager kiest u voor een kwaliteitsmerk van de Italiaanse fabrikant Menabo.  Deze fabrikant hecht grote waarde aan innovatie en hoogwaardige materialen. Alle M-plus fietsendragers zijn opvouwbaar en nemen nauwelijks opslagruimte in! AVAO kiest alleen maar voor de beste fietsendragers. M-plus hoort daar eenvoudig bij!

M-plus fietsendrager plaatsen

Een M-plus fietsendrager is binnen een handomdraai geplaatst. U zet de fietsendrager op uw trekhaak en klikt deze vast met een hendel. De banden van de fiets kunnen worden vastgezet in een speciale houder.  Aan de bovenkant wordt het fietsenframe veilig vastgeklemd. U kunt met een gerust hart op pad zonder u zorgen te maken om uw veiligheid of uw fietsen !

M-plus fietsendrager kopen

De klantenservice van AVAO geeft u graag goed advies. Zo houden wij rekening met de maximale kogeldruk van uw auto. Naast fietsendragers verkopen wij ook de bijbehorende accessoires zoals fiets- en beschermhoezen. AVAO zorgt voor een snelle en efficiënte levering. U betaalt veilig vooraf of achteraf. Een product op voorraad leveren wij binnen 3 werkdagen. Gratis verzending boven €99,-!