Pro User Fietsendrager

Pro User fietsendrager staan bekend om de perfecte prijs/kwaliteit en worden geprezen door de Consumentenbond. Elke fietsendrager van Pro User is eenvoudig te bevestigen en de Diamant serie allemaal inklap en kantelbaar. Deze zijn dan ook geschikt voor elektrische fietsen. Bekijk hier alle PRO USER ACCESSOIRES

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pro user fietsendrager

Bij een Pro User fietsendrager zijn functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid tot in de finesses uitgewerkt. Een Pro User fietsendrager kan niet alleen eenvoudig en snel bevestigd worden, maar is bovendien moeiteloos te combineren vele accessoires! Heeft u moeite met tillen? Een lichtgewicht oprijgoot van Pro User biedt uitkomst! Of kijk naar de Pro User BikeLift fietsendrager, deze drager heeft een ingebouwde lift voor de fietsen. Pro User fietsendragers staan bekend om hun veiligheid. U verhoogt uw zichtbaarheid aanzienlijk met een complete Pro User kabelset voor uw verlichting!   

Pro user diamant fietsendrager

De Pro User diamant fietsendrager is terecht uitgeroepen tot beste koop door de consumentengids vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De fietsendrager voldoet met vlag en wimpel aan de veiligheidseisen. De fietsendrager staat uiterst veilig op de kogel van uw trekhaak en heeft nauwelijks invloed op uw rijgedrag. De Pro User Diamant is bovendien uitgerust met mistlichten en verlichting voor het achteruit rijden.

Bij de Pro User diamant fietsendrager staat werkelijk alles in dienst van de gebruiker. Bevestiging is eenvoudig. De fietsendrager maakt gebruik van een ingenieus kantelmechanisme, zodat u eenvoudig bij uw kofferbak kunt zonder de fietsen te hoeven verwijderen. Uw fietsen staan stevig vast dankzij de flexibele, afneembare framehouder. U krijgt een handige opbergtas meegeleverd, zodat u de fietsendrager kunt opbergen zonder deze te beschadigen. Dankzij een praktische inklapsysteem neemt de diamant bovendien niet onnodig veel ruimte in.  Tot slot is de Pro User Diamant bij levering direct klaar voor gebruik. De tijden van eindeloos gedoe met een ingewikkeld bouwpakket met dito handleiding zijn voorbij!  De Pro User diamant is geschikt voor twee gewone of elektrische fietsen.        

Pro user fietsendrager plaatsen

Het plaatsen van een Pro User kost nauwelijks tijd en energie. Dankzij het gepatenteerde snelkoppelingssysteem. U plaatst de fietsendrager ingeklapt op de kogel van de trekhaak, trekt aan een hendel waarmee u het bevestigingspunt vastzet en vervolgens op slot draait. Daarna is het een kwestie van uitklappen. De Pro User Fietsendrager is nu klaar voor gebruik! AVAO heeft fietsendragers van topkwaliteit en zorgt bovendien voor een snelle levering. Een Pro User fietsendrager op voorraad kan binnen 2 tot 3 werkdagen worden geleverd! AVAO heeft een deskundige en bereikbare klantenservice die graag voor u klaarstaat.