Hapro Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hapro fietsendrager

Met een hightech Hapro fietsendrager kiest u voor een toonaangevend Nederlands merk met aandacht voor innovatie en productontwikkeling. Dat ziet u duidelijk terug in de verstelbare framehouders die plaats bieden aan  fietsen met uiteenlopende framedikte. Functionaliteit  en veiligheid gaan hand in hand. Een Hapro fietsendrager zit muurvast op de kogel van de trekhaak, terwijl u deze toch binnen enkele seconden bevestigt dankzij het unieke snelbevestigingssysteem!     

Hapro fietsendrager Atlas 2

De inklapbare Hapro Fietsendrager Atlas 2 is niet alleen geschikt voor twee gewone fietsen. Dankzij de ruime  belastbaarheid van 60 kg en de verstelbare framehouders neemt u probleemloos  twee e-bikes mee! Verstelbare wielhouders met spanbanden zorgen ervoor dat de dikte van de fietsbanden vrijwel geen verschil maakt. Heeft u onderweg uw koelbox nodig? Geen probleem! De Hapro fietsendrager Atlas beschikt over een handig  kantelmechanisme. U kantelt de drager  met fiets en al tot een hoek van 60 graden! Zo kunt u toch gemakkelijk bij uw kofferbak!      

Hapro fietsendrager Atlas 3

Alle voordelen van de Atlas 2 vindt u terug in de Hapro fietsendrager Atlas 3, waarmee u bovendien liefst drie fietsen kunt vervoeren!  De afstand tussen de wielgoten is verstelbaar, zodat er ook plaats is voor een kinderfiets. Het mistlicht, het achteruitrijdlicht en de kentekenverlichting worden aangesloten op een 13-polige stekker.  Voor het geval uw auto gebruik maakt van een 7-polige stekker, wordt er standaard een 7-polige adapter meegeleverd.

Hapro fietsendragers

De Hapro fietsendragers liggen veilig en stevig op de kogel van uw trekhaak en laten zo ook nog ruimte voor een dakkoffer. Kijkt u ook eens naar ons aanbod aerodynamische Hapro dakkoffers. Met een Hapro fietsendrager achterop en extra bagage op het dak zit u comfortabel in de auto. Of voorkom steenslag op uw fietsen met een beschermhoes! AVAO helpt u graag verder. Pak uw voordeel en profiteer van gratis verzending boven € 99,-!