Hapro Daktas

Hapro Softbox

Bent u op zoek naar een lichtgewicht dakkoffer met dezelfde kwaliteit als de traditionele Hapro dakkoffer? Dan is de Hapro Softbox een uitstekend alternatief. Deze daktas kan na gebruik worden opgevouwen tot een klein pakketje en neemt hierdoor minimale ruimte in.

Hapro Softbox winkel

Met de afmetingen van l 110 cm x b 85 cm x b 42 cm komt de opvouwbare Hapro Softbox op een volume van 375 liter. De daktas vervoert probleemloos bagage van maar liefst 50 kg en heeft een eigengewicht van 12 kg. Dankzij de tweezijdige opening kunt u de Hapro Softbox eenvoudig laden, lossen en monteren.

Hapro Softbox kopen

Bij AVAO.nl heeft u ruime keuze in daktassen. Bij ons vindt u daktassen in verschillende soorten en maten. Met een inhoud van 375 liter, is de Hapro Softbox veruit de grootste daktas. Zoekt u een daktas voor het vervoeren van uw ski’s? Dan is de Thule Ranger 500 een uitstekende keuze. Bestel uw Hapro Softbox opvouwbare daktas online bij AVAO.nl en profiteer van onze scherpe prijzen.

Hapro Softbox plaatsen

De Hapro Softbox is gemakkelijk en snel te monteren. Vanwege het handige bevestigingssysteem bevestigt u de Hapro Softbox eenvoudig aan elke dakdrager van 70 mm breed. De verstelbare L-beugel schuift u in de gleuven, door de bodem heen, aan de dakdragers. Daarna draait u aan de veiligheidsknop om de Hapro Softbox veilig en stevig aan uw dakdragers te binden. Zo eenvoudig is het om de Hapro Softbox te bevestigen.

Heeft u nog vragen over de Hapro Softbox daktas? Voor deskundig advies neemt u contact op met een van onze medewerkers.