Universele daktas

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Universele daktas

De universele daktas is een handig alternatief voor de traditionele harde dakkoffer. Met de opvouwbare universele daktas neemt u uw favoriete spullen mee voor een onvergetelijke vakantie naar de bergen of naar het strand. Daarna vouwt u de universele daktas in een klein pakketje op, voor minimale opslagruimte.

Universele daktas winkel

Met de afmetingen van l 105 cm x b 80 cm x h 45 cm komt de universele daktas uit op een volume van maar liefst 320 liter. De opvouwbare universele daktas bevestigt u gemakkelijk aan zowel ronde als vierkante dakdragers. De daktas is vervaardigd uit 100 % polyester, is hierdoor waterdicht en verkleurt niet in de zon.

Universele daktas plaatsen

De universele daktas van AVAO bevestigt u eenvoudig aan diverse dakdragers met een omvang van 82 mm. Om de opvouwbare daktas op een veilige manier te kunnen bevestigen, moet de ruimte tussen de twee dakdragers minimaal 420 mm en maximaal 700 mm zijn. De daktas monteert u gemakkelijk met de acht bijgeleverde U-beugels aan de dakdragers. Op deze wijze bevestigt u snel uw universele daktas en kunt u veilig op reis!

Universele daktas kopen

Bij AVAO  zit u goed wanneer u op zoek bent naar een opvouwbare universele daktas die op elk type dakdragers past. De universele daktas van AVAO wordt geleverd met spanbanden voor het veilig vastbinden van uw bagage. Uw daktas kunt u na gebruik weer netjes opbergen in de bijpassende opbergtas.

Bestel uw universele daktas bij AVAO en profiteer van onze online scherpe prijzen. Heeft u nog vragen over dit product? Stel deze dan aan een van onze medewerkers voor deskundig advies.