Pro User Daktas

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pro User daktas

De lichtgewicht Pro User daktas is een ideale oplossing wanneer u in de auto wel wat extra ruimte kunt gebruiken, maar thuis weinig opslagruimte heeft. In de daktas vervoert u veilig en gemakkelijk uw bagage naar uw vakantiebestemming. En terugkomst vouwt u de daktas eenvoudig op tot een klein pakketje 

Pro User daktas online

Dankzij het dubbel laags PVC doek is de daktas zeer sterk en waterdicht. De Pro User daktas neemt u eenvoudig mee naar het zuiden, want door de UV bestendige eigenschappen verkleurt het niet in de zon. Met de afmetingen van L 100 cm x 80 cm x 40 cm komt de Pro User daktas op een volume van 270 liter. De daktas heeft een laadvermogen van maar liefst 50 kg en heeft een eigengewicht van 3,9 kg.

Pro User daktas kopen?

Bij AVAO bent u aan het juiste adres voor een lichtgewicht daktas. Gaat u binnenkort op reis? Bestel dan nu online de Pro User daktas en profiteer van onze snelle levering. Heeft u nog vragen over de Pro User daktas? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor deskundig advies.

Pro User daktas winkel

In onze webshop vindt u daktassen in diverse soorten en maten. De lichtgewicht Pro User daktas is zeer praktisch in gebruik omdat u geen extra ruimte nodig hebt om de dakkoffer op te bergen. De Pro User is eenvoudig van het dak te halen en op te vouwen tot een klein pakket.