Thule Daktas

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Ranger

Thule heeft ook gedacht aan de reizigers met weinig opslagruimte. Met de praktische Thule daktas neemt u eenvoudig extra spullen mee op reis en neemt het ook nog eens minimale ruimte in. Maximaal plezier beleeft u met deze ruimtebesparende daktas van Thule Ranger.

Thule Ranger 90

Dankzij het sterke en flexibele materiaal wordt de bagageruimte in de Thule Ranger 90 volledig benut. Daarnaast is de Thule Ranger 90 opvouwbaar en neemt het bij opslag minimale ruimte in. De daktas kan probleemloos tot een klein pakket worden opgevouwen en past eenvoudig in de kofferbak.

De afmetingen van de daktas zijn l 110 cm x b 80 cm x h 40 cm. Het volume van de Thule Ranger 90 bedraagt maar liefst 280 liter en heeft een gewicht van 7 kg. Met deze dakkoffer kunt u maximaal een bagage van 50 kg vervoeren.

Thule Ranger 500

De Thule Ranger 500 biedt een uitstekende oplossing wanneer u thuis geen ruimte hebt voor de opslag van een traditionele dakkoffer maar wel graag uw eigen ski’s meeneemt. Met de bijgeleverde verlengstukken is de laadruimte eenvoudig aan te passen aan de omvang van uw bagage.

De Thule Ranger 500 heeft een lengte van 190 cm en kan ski’s met een maximale lengte van 185 cm vervoeren. Samen met een hoogte van 30 en een breedte van 50 cm, komt de daktas op een volume van 260 liter en kunnen er 2 tot 3 snowboards en 3 tot 4 paar ski’s mee naar de sneeuw vervoerd worden.

Thule Ranger kopen?

Met deze handige en ruimtebesparende daktas wordt het hebben van een actieve leefstijl wel heel erg comfortabel. Bij opslag vouwt u de Thule Ranger eenvoudig en snel tot een klein pakketje die in de bijpassende tas bewaard kan worden.

Bestel uw Thule Ranger online bij AVAO.nl en profiteer van onze snelle levertijden!