Strada Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Strada fietsendrager

De Strada fietsendrager is een elegante, lichtgewicht en compacte fietsendrager voor achterop uw auto. Met het One-Move-Lock systeem bevestigt u de fietsendrager makkelijk en snel muurvast op de trekhaak. Dankzij dit systeem kunt u de Strada fietsendrager met één simpele beweging monteren en vergrendelen. De Strada fietsendrager heeft ook een kantelsysteem waardoor u nog gewoon bij de kofferbak kunt. Na gebruik is de fietsendrager ook weer makkelijk in de klappen en op te bergen in de kofferbank, dankzij het kleine formaat.

Strada fietsdrager kopen

Bij AVAO kunt u makkelijk en snel een Strada fietsendrager kopen. Met een Strada fietsendrager neemt u gemakkelijk uw fietsen mee op reis. Bij Strada heeft u de keuze uit verschillende fietsendragers. Welk model het best voor u geschikt is hangt af van het aantal fietsen dat u wilt vervoeren. Wilt u een Strada fietsendrager kopen, maar heeft u nog vragen? De medewerkers van onze professionele klantenservice staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Strada fietsdrager winkel

AVOA is de online Strada fietsendrager winkel. Bij ons kunt u niet alleen eenvoudig een Strada fietsendrager bestellen, maar we staan ook voor u klaar om u hierbij te helpen en advies te geven. De medewerkers van de klantenservice staan tussen 9.00 en 18.00 uur voor uw klaar met deskundig advies.