Fietsendrager voor e bikes

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager voor e bikes

Bent u op zoek naar een fietsendrager voor E bikes? Dan bent u bij AVAO.nl aan het juiste adres! Naast fietsendragers voor standaard fietsen, zijn er ook fietsendragers voor E bikes van verschillende vooraanstaande merken bij ons verkrijgbaar. Met een fietsendrager hebt u altijd uw eigen E bike bij de hand, en kunt u overal een heerlijk ontspannen fietstochtje maken! Bekijk online ons complete fietsendrager E bike assortiment.

Fietsendrager voor E Bikes kopen

Bij AVAO.nl kunt u eenvoudig online een fietsendrager voor E Bikes kopen. Het gebruik van een fietsendrager zorgt ervoor dat u altijd en overal uw E Bike bij de hand kunt hebben. Voor E Bikes zijn er speciale fietsendragers ontwikkeld omdat deze door het gewicht van de motor en accu zwaarder zijn dan standaard fietsen. Wanneer u een fietsendrager voor E bikes kopen wilt, dient u met een aantal aspecten rekening te houden:

  • De fietsendrager voor E Bikes moet minimaal 25 kilogram per fiets kunnen dragen om geschikt te zijn voor een E Bike. Een fietsendrager voor 2 E bikes moet minimaal 2 x 25 kilogram draagvermogen hebben.

  • Bij het vervoeren van E bikes op een fietsendrager, mag het gewicht van de fietsen en het rek niet de maximale kogeldruk van uwoverschrijden. De maximale kogeldruk vindt u terug in het instructieboekje van uw auto.

  • Tevens bent u verplicht een witte nummerplaat met het kenteken van de auto op de fietsendrager te bevestigen en wanneer de achterlichten van de auto volledig bedekt worden door de fietsendrager is een extra verlichtingsbalk verplicht.

Fietsendrager voor E bikes Pro User

In ons assortiment vindt u onder meer fietsendrager voor E bikes van topmerken als Pro User en Thule.De fietsendragers voor E bikes van Pro User zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig kantelbaar, zelfs wanneer er E bikes op staan! Zo kunt u de kofferbak opendoen, terwijl de fietsen op de fietsendrager zitten. Om het vastzetten van de E bike te vergemakkelijken, zijn er speciale oprijgoten verkrijgbaar zodat u de E bike niet zelf hoeft te tillen. Populaire fietsendragers voor E bikes  zijn onder andere de Pro User SG2 en de Pro User SG3 .De nieuwste fietsendrager Pro User Diamant Bike Lift 2015 is speciaal geschikt voor E-Bikes. Deze fietsendrager is uitgerust met een speciaal ‘Slim Elektronisch liftsysteem’ waardoor E bikes heel eenvoudig op de fietsendrager gereden kunnen worden! 

Koop een fietsendrager voor E bikes van Pro User of Thule eenvoudig online bij AVAO.nl! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.