Automatten Fiat

Automatten Fiat

Met automatten Fiat zorgt u ook goed voor de binnenkant van uw auto. Het interieur oogt netter, terwijl de automatten in de Fiat het vuil en stof opvangen dat schoenen in uw auto achterlaten. De automatten zijn gemakkelijk schoon te maken of af te kloppen, want u haalt ze eenvoudig van hun plek. AVAO heeft automatten voor alle modellen van Fiat.       

Automatten Fiat 500

U bestelt de automatten voor de Fiat 500 als set van vier, want zowel voor als achter laten passagiers stof en viezigheid achter. De vorm en de afmetingen van de automatten zijn afgestemd op de Fiat 500. Met automatten krijgt uw Fiat net die finishing touch. De stoffen automatten zijn gemakkelijk uitneembaar. U kunt het stof en vuil gewoon afkloppen of met de stofzuiger opzuigen.

Automatten Fiat Punto

AVAO heeft automatten voor alle modellen van Fiat, dus ook automatten voor de Fiat Punto. Wij hebben automatten voor zowel de driedeurs als de vijfdeurs Fiat Punto. Behalve stoffen automatten kunt u ook kiezen voor rubber automatten. Het verschil zit hem in de kleine details, want elk type automat is van uitstekende kwaliteit. Wanneer u meer wil weten, neem dan gerust contact op met de klantenservice van AVAO. Wij helpen u graag verder!  

Automatten Fiat Panda

Het assortiment automatten Fiat is nooit compleet zonder automatten voor de Fiat Panda! Ook voor dit klassieke model hebben wij stoffen en rubberen automatten.  AVAO heeft een zeer uitgebreid assortiment.  Zo kunnen wij zorgen voor een snelle levering!