Automatten Seat

Automatten Seat

Met automatten voor de Seat kunt u heerlijk op reis. Waar u ook bent, het vuil en stof dat u meeneemt bij het instappen blijft mooi op de automatten liggen. U hoeft de automatten alleen af en toe schoon te maken om het interieur mooi en schoon te houden. De automatten voor de Seat zijn gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen.  AVAO heeft voor alle modellen geschikte automatten.  

Automatten Seat Leon

De automatten voor de Seat Leon worden geleverd als set van vier met uiteraard een speciale vormgeving voor de bestuurderskant. Zo zitten de automatten voor de Seat Leon niet in de weg als u het gaspedaal indrukt.  AVAO kan u de Rubber automatten Seat Leon aanraden. Rubberen automatten zijn namelijk eenvoudig af te spoelen en drogen snel.

Automatten Seat Ibiza

Gaat u op zoek naar de Spaanse zon? Fijn zand blijft mooi liggen op de rubber of stoffen automatten voor uw Seat. U neemt de automatten eenvoudig uit voor een wasbeurt! De deskundige klantenservice van AVAO denkt altijd met u mee.  Wilt u uw passagiers verblindend zonlicht besparen? U bestelt eenvoudig zonneschermen mee. Daarmee profiteert u van gratis verzending, want bij bestellingen boven € 99,- rekenen wij geen verzendkosten!