Automatten Opel

Automatten Opel

Opel automatten vangen stof en viezigheid op, zodat het interieur van uw auto er als nieuw uit blijft zien. Zowel onze stoffen als onze rubberen Opel automatten zijn eenvoudig uit de auto te halen voor een schoonmaakbeurt. De Opel automatten worden verkocht als 4-delige set. De afzonderlijke Opel automatten zijn aangepast aan de afmetingen van de voor- en achterbank en passen precies bij het interieur van uw auto.       

Automatten Opel Corsa

Uw Opel Corsa houdt een frisse en schone uitstraling met Opel Corsa automatten. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor zowel rubberen als stoffen Opel automatten. Beide automatten zijn uitneembaar en daardoor eenvoudig schoon te maken en schoon te houden.       

Automatten Opel Astra

De automatten voor de Opel Astra zijn zo ontwikkeld dat ze passen bij alle Opel Astra modellen. Voor uw gemak heeft AVAO de automatten voor de Opel Astra alvast op model en bouwjaar ingedeeld! Zo bestelt u eenvoudig de bijpassende Opel automatten bij uw model en type auto. Wilt u snel de weg weer op met uw nieuwe automatten? Geen probleem! AVAO zorgt voor een snelle levering!   

Automatten Opel Zafira

De automatten voor de Opel Zafira sluiten perfect aan bij uw model Zafira! Wel zo eenvoudig.  Mocht u binnen afzienbare tijd een nieuwe Opel van een ander type willen aanschaffen, dan kunt u ook kiezen voor een standaard Opel automat. Deze past namelijk bij de verschillende Opel modellen! Bij AVAO profiteert u niet alleen van een snelle levering. Wij hebben een uiterst deskundige en bereikbare klantenservice.