Automatten Volvo

Automatten Volvo

Er zijn Volvo automatten voor Volvo’s van verschillende modellen. De matten sluiten aan bij het interieur en de afmetingen van uw Volvo. U legt de Volvo automatten niet alleen eenvoudig in de auto. De automatten zijn ook uitneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Een Volvo automat vangt stof en viezigheid op, zodat uw auto van binnen schoon blijft . 

Automatten Volvo V50

De automatten voor de Volvo V50 worden verkocht als vierdelige set voor de voor- en achterbank. 
AVAO heeft rubberen automatten en stoffen automatten voor uw Volvo. U kunt zelf kiezen wat u mooi vindt, want alle automatten voor de Volvo V50 zijn eenvoudig schoon te houden, ongeacht het materiaal!

Automatten Volvo V70

Er zijn ook geschikte automatten voor de Volvo V70.  De stoffen en rubberen automatten gaan niet te koste van uw interieur, want de automatten van rubber of stof zijn bijpassend. De automatten vangen stof en vuil voor u op. Het schoonhouden van het interieur van de Volvo V70 is hierdoor eenvoudig. De automatten zijn gemakkelijk uitneembaar. Zo ziet uw auto er van binnen altijd fris en schoon uit. 

Automatten Volvo S60

Wilt u automatten voor de Volvo S60 bestellen? Geen probleem, want AVAO heeft de juiste automatten voor u geselecteerd op merk en bouwjaar! U betaalt veilig online en AVAO zorgt voor een snelle levering. Kijk ook eens naar ons assortiment zonneschermen! Zo hebben uw passagiers achterin onderweg geen last van hinderlijk invallend zonlicht!