Farad Crub

Dakkoffers van hoogwaardige kwaliteit en materialen voor een betaalbare prijs! Farad biedt dakkoffers tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De Farad Crub is een dakkoffer die u extra ruimte biedt voor het meenemen van bagage op vakantie of een andere reis. Deze dakkoffer is erg gebruiksvriendelijk en kunt u eenvoudig online bestellen bij avao.nl. Bekijk hier alle Farad Dakkoffers.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Farad Crub

Heeft u interesse in een hoogwaardige dakkoffer voor uw auto voor een betaalbare prijs? De Farad Crub is een uitstekende keuze. Deze dakkoffer biedt u 430 Liter aan bagageruimte in een mooie compacte vorm. Dit maakt de dakkoffer ook nog eens gemakkelijk op te bergen. De koffer heeft een formaat van 180 x 78 x 40 centimeter en weegt 14 kilogram. Deze dakkoffer is te monteren op elke dakdrager met een formaat van maximaal 80mm breedte en een afstand tussen de dakdragers van minmaal 48 en maximaal 95 cm. De Farad Crub dakkoffer is geschikt voor middelgrote tot grotere auto's. Wenst u een grotere farad dakkoffer? Kijk dan even naar de Farad Marlin.

Toepassing Farad Crub

De Farad Crub Dakkoffer is geschikt voor diverse doeleinden, deze dakkoffer zorgt voor 430 Liter extra bagageruimte. U kunt hem gebruiken voor wintersport, een weekendje weg, zomervakanties of om een middagje te gaan vissen met vishengels. De dakkoffer kan dus voor diverse situaties van pas komen. Een voordeel van de Farad Crub is dat deze aan beide zijden te openen is, dit is erg makkelijk voor grotere auto's bij het in en uitladen van de dakkoffer. De Farad Crub is gemakkelijk te monteren op de dakdragers voor middel van het meegeleverde U-beugel systeem. Uiteraard kan de dakkoffer ook weer gemakkelijk gedemonteerd worden. Ook is de koffer voorzien van een ingebouwd cilinderslot zodat uw spullen altijd veilig zijn.

Alle dakkoffers van Farad zijn voorzien van een TÜV en City Crash test goedkeuring zodat u veilig en zorgeloos op weg kunt met deze dakkoffers.

Komt u er niet uit of wenst u advies voor uw dakkoffer keuze? Neem contact met ons op! Onze experts staan voor u klaar.