Modula Dakkoffers

Modula Dakkoffer

Deze dakkoffers van het merk modula hebben een stijlvolle uitstraling en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Met de Modula dakkoffer gaat u gemakkelijk en comfortabel op reis. De dakkoffers van Modula zijn van hoge kwaliteit door het gebruikte ABS materiaal. De dakkoffers zijn voorzien van een TÜV-keuring en City Crash test, veiligheid staat voorop bij deze dakkoffer. De Modula dakkoffers zijn uiterst geschikt voor het vervoeren van extra bagage. Hierdoor zijn ze multifunctioneel, te gebruiken voor de winstersport, zomdervakantie of een weekendje weg. 

Modula Dakkoffer modellen

Er zijn diverse modellen Modula dakkoffers leverbaar, zo biedt AVAO de Modula Ciao 310 en 340 dakkoffers aan, dit is een klein model dakkoffer voor het vervoeren van extra bagage. Door het kleine model van de Modula Ciao is deze uiterst geschikt voor kleine tot middelgrote auto's. De Modula Ciao 430 dakkoffer is een iets groter model voor meer bagage. Ook biedt AVAO grotere modellen Modula dakkoffers aan, de EVO serie. Deze dakkoffers zijn erg stijlvol en hebben een sportieve uitstraling. Deze EVO dakkoffers hebben een gestroomlijnd model wat zorgt voor weinig luchtweerstand, dit is dus erg gunstig voor het brandstofverbruik van de auto. 

Modula Dakkoffer plaatsen

Voor het monteren van uw Modula dakkoffer op het dak van de auto is het belangrijk dat u de juiste dakdragers in bezit heeft, voor de juiste dakdragers voor uw auto kunt u bij ons terecht, u kunt op onze website uw merk en model uitkiezen voor de juiste dakdragerset. Alvorens het plaatsen van de dakkoffer zorgt u ervoor dat u de dakdragers correct gemonteerd heeft op het dak. Vervolgens plaats u rustig de dakkoffer boven op de dakdragers. Als de dakkoffer geplaatst is bevestigd u deze aan de dakdragers. Eenmaal gemonteerd kunt u de dakkoffer inladen met bagage. Het is van belang dat u de dakkoffer op de juiste manier inlaadt met bagage. Als vuistregel geldt: 25% van het gewicht achter de achterste dakdragers, 50% tussen de dakdragers en 25% voor de voorste dakdrager. Zorg ervoor dat u de dakkoffer op slot zet voordat u wergrijdt en u bent klaar om te vertrekken.

Modula Dakkoffer kopen

Voor elke reis of vakantie vindt u bij AVAO de juiste producten die u onderweg nodig bent, de modula dakkoffers zijn perfect voor het vervoeren van extra bagage voor uw reis. Bestel de juiste dakkoffer voor uw auto gemakklijk in onze webshop en profiteer van onze snele bezorging. Voor vragen kunt u altijd bij onze experts terecht voor het juiste advies.