Hapro Dakkoffers

Hapro dakkoffer

Wilt u zorgeloos op reis met extra bagage? Een Hapro dakkoffer is gemaakt met oog voor veiligheid en design. Hapro dakkoffers zijn gemaakt van uiterst stevige materialen die bestand zijn tegen weer en wind en bovendien niet verkleuren in de zon.  Alle dakkoffers van Hapro zijn uitgerust met eenvoudige systemen voor de montage. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van het Standard fit- , Easy fit of Premium fitsysteem. Uw dakoffer ligt binnen een handomdraai op het dak.

Hapro dakkoffers

AVAO heeft een uitgebreid aanbod Hapro dakkoffers. Draait alles voor u om functionaliteit, dan kunt u uitstekend uit de voeten met de Hapro Roady.  De Hapro Zenith verdient het gewoon om uitgelicht te worden. Deze elegante aerodynamische dakkoffer is een ware lust voor het oog. Een speciale  RVS diffuser zorgt zelfs voor een minimale luchtweerstand onder de dakkoffer!  Zo rijdt u nagenoeg geruisloos en beperkt u ondanks de extra lading het extra brandstofgebruik tot een minimum!

Hapro dakkoffer dealer

Een webwinkel die zichzelf serieus neemt kan niet om Hapro heen. AVAO geeft u deskundig advies, zodat u weet welke Hapro dakkoffer op het dak van uw auto past. Voor de montage van een dakkoffer zijn dakdragers nodig. Profiteer van onze expertise en snelle levering! Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen in huis! U betaalt veilig met iDeal of Afterpay!