Thule Dakkoffers

Thule dakkoffer

Bent u op zoek naar een dakkoffer waar design en functionaliteit samen komen? Met de Thule dakkoffer gaat u comfortabel en stijlvol op reis. In het Thule testcenter worden de dakkoffers uitgebreid getest op slijtvastheid, veiligheid en kwaliteit. Maximale veiligheid staat hoog in het vaandel bij Thule en daarom laten ze de dakkoffers extreme testen ondergaan in het Thule Test Center. De dakkoffers worden getest in een ruimte waar woestijnhitte, vrieskou en harde wind worden gesimuleerd. Ook ondergaan ze voor uw veiligheid crash- trek- en schoktests. Pas als de dakkoffers het succesvol doorstaan hebben, mogen deze het Thule logo dragen. Zo bent u bij aanschaf van een Thule dakkoffer verzekerd van een veilige reis.

Thule dakkoffer modellen

AVAO heeft ruime keuze in Thule dakkoffer modellen. De Thule Vector kenmerkt zich vanwege de unieke combinatie van veiligheid en luxe, verwerkt in een prachtig ontwerp. De meest sportieve en aerodynamische dakkoffer van Thule is de Thule Force. Het gestroomlijnde ontwerp met de gepatenteerde luchtspreidingstechnologie zorgt voor de optimalisatie van de luchtstroom rond de koffer. Hierdoor ondervindt u vrijwel geen hinder van luchtweerstand, geluid en trillingen. De ruimste dakkoffer van Thule is de Thule Motion, waarmee u eenvoudig alles meeneemt voor een onvergetelijke vakantie. Tenten, stoelen, hengels, ski’s en veel meer vervoert u gemakkelijk en veilig naar uw vakantiebestemming. Bent u juist op zoek naar een eenvoudige en scherp geprijsde dakkoffer die veilig uw bagage vervoert? Dan is de Thule Touring een uitstekende keuze. 

Thule Dakkoffer plaatsen

Alvorens het plaatsen van uw dakkoffer, is het belangrijk dat u in het bezit bent van Thule dakdragers, zodat u uw Thule dakkoffer veilig kunt bevestigen. De juiste dakdrager kiest u met behulp van de dakdragerpagina, aan de hand van uw automerk en autodak. Zodra uw Thule dakdragers bevestigd zijn, kunt u gemakkelijk de Thule dakkoffer plaatsen. De Thule dakkoffers zijn voorzien van het gepatenteerde PowerClick of FastClick systeem. Beide systemen hebben een koppelindicator waaraan afgelezen kan worden of uw dakkoffers veilig aan uw dakdrager gemonteerd is. In een handomdraai is uw dakkoffer gemonteerd en kunt u veilig op vakantie!

Thule Dakkoffer kopen

Waar u ook heen wilt, bij AVAO vindt u Thule dakkoffers voor elke reis. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen over de modellen, specificatie of montage? Bij onze experts kunt u terecht met al uw vragen over Thule dakkoffers. Bestel uw dakkoffer vandaag nog eenvoudig bij onze webshop en profiteer van onze snelle levering.