Farad Marlin

Bent u veel bagageruimte nodig? Kijk niet verder dan de Farad Marlin Dakkoffer! Deze dakkoffer biedt maarliefst 680 Liter aan bagage ruimte. Dit maakt de dakkoffer uiterst geschikt voor het vervoeren van extra bagage. Zelfs langs ski's zijn geen probleem door de lengte van 210 centimeter van deze koffer. Farad staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Daarnaast bieden wij de dakkoffers van Farad scherp aan voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Benieuwd naar alle Farad dakkoffers? Kijk hier.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Farad Marlin

Heeft u interesse in een grote dakkoffer, dan is de Farad Marlin een uitstekende keuze. Goede kwaliteit, veel inhoud en een betaalbare prijs. De Marlin dakkoffer is uiterst geschikt voor het vervoeren van extra bagage, ook lange objecten zijn geen enkel probleem voor deze dakkoffer door de lengte van 210 cm. U kunt de Farad Marlin eenvoudig monteren op de dakdragers door het meegeleverde Quick-Fix montage systeem van Farad. Ook zijn deze dakkoffers dubbelzijdig te openen wat voor extra gemak zorgt.

Toepassing Farad Marlin 

De Farad Marlin is een dakkoffer die voor heel veel situaties van pas kan komen, door het grote formaat en de grote inhoud van deze dakkoffer is het mogelijk om heel veel bagage mee te nemen. Zo kunt u hem uiteraard gebruiken voor vakanties, zoals wintersport, een zomervakantie of een weekendje weg. Maar ook als u lange voorwerpen moet vervoeren is het handig om de dakkoffer te gebruiken. Kortom, de Farad Marlin is multifunctioneel inzetbaar. De dakkoffer heeft een formaat van 210 x 100 x 42 cm en weegt 21 kilogram. 

Uiteraard is de Farad Marlin dakkoffer voorzien van een TÜV en City Crash test goedkeuring.

Komt u er niet uit of wenst u advies voor uw dakkoffer keuze? Neem contact met ons op! Onze experts staan voor u klaar.