Daktassen

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Daktas

Of u nu soms of geregeld een tripje maakt. Met een daktas boven op het dak van uw auto reist u altijd comfortabel. De opvouwbare daktassen van AVAO  bieden niet alleen maximale ruimte voor uw favoriete spullen, het neemt bij opslag vrijwel geen ruimte in omdat deze opgevouwen kunnen worden tot een klein pakketje.

Daktas

De daktas is  zeer ruimtebesparend en licht in gewicht. Het gewicht loopt uiteen van 3,9 kg tot 10 kg en is daardoor ongetwijfeld de snelste en eenvoudigste manier om extra bagage mee te nemen op reis. De daktas bevestigt u gemakkelijk aan uw dakdragers en daarna vult u het met uw favoriete spullen voor een complete reis.

Pro User daktas

De Pro User daktas van AVAO schittert in zijn eenvoud, kwaliteit en zijn scherpe prijs. Bij het bevestigen van deze daktas komt er geen gereedschap aan te pas. U draait het montagesysteem zelf gemakkelijk veilig en stevig vast. Daarna vult u uw daktas met de bagage die nodig is voor een plezierige reis en u bent good to go!

Daktas kopen

Bij AVAO zien wij veel voordelen in daktassen. De daktas is bijvoorbeeld zeer makkelijk op te bergen na gebruik. En omdat de daktas een laag eigen gewicht heeft, is deze zeer eenvoudig op de auto te tillen en er vanaf te halen. AVAO heeft een ruim assortiment aan daktas. Bij ons vindt u onder andere de Thule Ranger, de Hapro Softbox, de Pro User daktas en de universele daktassen. Neem gerust contact op met onze helpdesk voor meer informatie.