Universele Dakkoffers

Universele dakkoffer

Of u nu met uw vrienden richting de sneeuw gaat of met het gezin naar het strand. Met een universele dakkoffer van AVAO neemt u gemakkelijk snowboards, ski’s, hengels of stoelen mee voor een onvergetelijke tijd.
Met een universele dakkoffer hoeft u zich geen zorgen te maken dat het niet op uw auto past. De universele dakkoffers van AVAO zijn geschikt voor diverse dakdragers en voor elk type auto. Bent u nog niet in bezit van dakdragers? Bij AVAO vindt u dakdragers voor het bevestigen van uw dakkoffer.

Universele dakkoffer kopen

AVAO heeft een groot assortiment in diverse universele dakkoffers. Een universele dakkoffer moet niet functioneel zijn, want het oog wil ook wat. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze aan diverse modellen universele dakkoffers in de kleuren: glanzend zwartglanzend zilvermat zwart en mat zilver.

Universele dakkoffer plaatsen

Het bevestigen van de universele dakkoffer is zeer gemakkelijk. De universele dakkoffers worden met beugels aan de dakdragers gemonteerd en in een handomdraai heeft u uw dakkoffer veilig aan uw dakdragers bevestigd. De universele dakkoffers worden geleverd met een instructie voor de montage. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor deskundig advies.

Universele dakkoffers

Het voordeel van de universele dakkoffers van AVAO is dat deze geschikt zijn voor elk type auto en u geen bijbehorende dakdragers nodig hebt. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een universele dakkoffer wanneer u al dakdragers in uw bezit heeft en op zoek bent naar een (nieuwe) dakkoffer. Of wanneer u niet vast wilt zitten aan een merk waarvoor u de bijbehorende onderdelen moet aanschaffen. Bestel uw universele dakkoffer bij AVAO en profiteer van de driejarige garantie!