Farad Dakkoffers

Farad Dakkoffers

De dakkoffers van het merk Farad zijn dakkoffers die zeer gebruiksvriendelijk zijn en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden. Deze dakkoffers kunnen geopend worden aan beide zijden, dit maakt ze een stuk makkelijk in en uit te laden. Tevens kunnen de dakkoffers van Farad op slot door het ingebouwde cilinderslot. Farad dakkoffers staan bekend om de kwaliteit van en hoogwaardige afwerking. Het merk komt uit Italië en is toeleverancier van onder andere Audi, Fiat en Volkswagen. 

Farad Dakkoffer modellen

Farad biedt een aantal mogelijke modellen dakkoffers, De Marlin serie, de Crub en de Farad Koral N20 en N23.

De marlin dakkoffers zijn erg groot, 680 Liter om precies te zijn. Dat maakt ook dat deze dakkoffers geschikt zijn voor grote auto's Zoals grote Sedans, Stations, MPV's en SUV's. Door dat de Farad Marlin zo groot is biedt deze de mogelijkheid om grote ski's en snowboards gemakkelijk mee te nemen. en daarnaast is er uiteraard nog meer dan genoeg ruimte voor veel bagage.

Een kleinere dakkoffer is de Farad Crub. deze heeft een inhoud van 430 Liter, dit maakt deze dakkoffer een stuk compacter en dus ook geschikt voor middelgrote auto's. Deze dakkoffer biedt nog wel veel extra ruimte voor bagage en ook nogsteeds de hoogwaarde kwaliteit van Farad.

Tevens bieden we van Farad de Koral N23 aan welke met een lengte van 145cm te monteren is op kleine auto's. Deze kortere lengte neemt echter niet veel af van zijn inhoud, met 400L ruimte is dit een zeer ruime koffer te noemen. Tevens hebben we de Koral N20 in ons assortiment, deze dakkoffer is met een lengte van 190cm geschikt voor middelgrote tot grote auto's. 

Farad Dakkoffer plaatsen

Alvorens u de Farad dakkoffer gaat plaatsen op de auto is het erg belangrijk dat u de juiste dakdragers in bezit heeft. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij avao. Zorg ervoor dat de dakdragers correct gemonteerd zijn op de auto en dat deze goed vast zitten. Als dit zo is kunt u de dakkoffer rustig bovenop de dakdragers plaatsen. Eenmaal geplaatst is het zaak om de dakkoffer vast te maken aan de dakdragers. De dakkoffers van Farad worden allemaal geleverd met de benodigheden voor deze montage. Het is van belang om de instructies rustig door te nemen bij het vastzetten van de dakkoffer. Als de dakkoffer gemonteerd is op de dakdragers kunt u deze inladen met de bagage. Let er goed op dat u na het inladen de dakkoffer goed sluit en op slot zet, zo weet u zeker dat de koffer onderweg dicht blijft en dat er niks met uw bagage kan gebeuren. Als vuistregel voor het laden van de bagage geldt: 25% van het gewicht voor de eerste dakdrager, 50% tussen de dakdragers en 25% van het gewicht achter de laatste dakdrager. Let er ook op dat de spullen in de dakkoffer niet los liggen en onderweg kunnen verschuiven.

Farad Dakkoffer kopen

Als u de juiste Farad dakkoffer voor uw auto gevonden heeft kunt u deze gemakkelijk online bestellen bij avao.nl en profiteer van onze snelle bezorging. Avao biedt alle benodigheden voor als u onderweg bent of op reis gaat. Komt u er niet uit of heeft u hulp nodig bij de keuze van een dakkoffer? Neem contact met ons op! Onze experts staan voor u klaar.