Modula Ciao

Dakkoffers zijn niet meer alleen weggelegd voor grote auto's! De Modula Ciao past ook op de kleinere modellen zodat u alsnog voldoende bagage mee kunt nemen op vakantie in uw auto. De dakkoffers van Modula zijn van hoge kwaliteit door het gebruikte ABS materiaal. hiervan is de Ciao serie geen uitzondering. Bekijk alle Modula dakkoffers

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Modula Ciao Dakkoffer

Heeft u interesse in een compacte dakkoffer voor uw auto? Kijk niet verder dan de Modula Ciao 310. Deze dakkoffers ie compact, eenvoudig in gebruik en heeft een prettige vorm om uw spullen makkelijk in te delen. Tevens is deze dakkoffer kwalitatief goed en uiteraard voorzien van de nodige goedkeuring om uw veiligheid te waarborgen. Deze dakkoffer is eenvoudig te monteren op de dakdragers door het meegeleverde U-beugel systeem. De Modula Ciao is verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Modula Ciao 310

Op vakantie gaan en alle spullen mee kunnen nemen? Met de Modula Ciao dakkoffers van AVAO hoeft u geen spullen meer thuis te laten, de extra bagage gaat gemakklijk mee in de dakkoffers en zitten veilig achter het slot opgeborgen. De Modula Ciao dakkoffers zijn leverbaar in Hoogglans zwart. De Ciao 310 heeft een afmeting van 126 x 78 x 35 cm en een inhoud van 310 Liter. De dakkoffer weegt 7,4 kg. 

Modula Ciao 340

Met een gerust gevoel op vakantie gaan, dat wil toch iedereen. Met de Modula Ciao dakkoffers neem je extra bagage mee zonder enkele problemen. Inladen in de dakkoffer, op slot zetten en je bent klaar voor vertrek naar je vakantie of reisbestemming. De Modula Ciao 340 dakkoffers zijn leverbaar in hoogglans zwart en mat grijs. De afmetingen van deze dakkoffers zijn 140 x 80 x 44 cm en ze wegen 11 kilogram. De inhoud is 340 Liter.

Modula Ciao 430

Nog meer bagageruimte nodig? de Modula Ciao 430 biedt het meeste ruimte van de Ciao serie. Deze dakkoffer is langer als de 310 en 340. Dit zorgt er dus voor dat er meer ruimte is voor uw reisbagage. De Modula Ciao 430 is leverbaar is Hoogglans zwart en mat grijs. Met afmetingen van 175 x 80 x 44 cm en zijn strakke design is dit een stijlvolle dakkoffer die u kan laten genieten van een zorgeloze comfortabele reis naar uw bestemming. Het gewicht van deze dakkoffer is 13,9 kg.

Is de Modula Ciao toch te klein? Kijk eens naar de Modula EVO