Modula EVO

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede maar toch betaalbare dakkoffer? Kijk dan niet verder dan de Modula EVO serie! Deze dakkoffers hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding door het gebruikte hoogwaardige ABS materiaal waar ze van gemaakt zijn. Bovendien ziet de Modula EVO dakkoffer er ook nog eens super goed uit! Verkrijgbaar is hoogglans zwart en mat grijs is dit een uitstekende dakkoffer. Kijk hier naar alle Modula dakkoffers.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Modula EVO Dakkoffers

De EVO dakkoffer van het merk Modula heeft een zeer strakke en sportieve uitstraling. Deze dakkoffer is goed gestroomlijnd en zorgt voor weinig luchtweerstand boven op de auto. De dakkoffers monteren gemakkelijk en snel op de dakdragers door middel van het Quick-Fix systeem van Modula. Dit zorgt voor een zorgeloze reis opweg naar uw vakantie bestemming. De Modula EVO dakkoffers worden uitvoerig getest en zijn voorzien van een TÜV-keuring en City Crash test. Deze dakkoffers geven u de extra ruimte die u nodig heeft om al uw bagage mee te nemen op reis.

Modula EVO 470

De modula EVO 470 is een uitstekende keuze voor iemand die extra bagageruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld een vakantie. Deze dakkoffer heeft een mooie uitstraling en maakt gebruik van zijn aerodynamische vormgeving om de luchtweerstand minimaal te houden. De EVO 470 is leverbaar in hoogglans zwart en mat grijs. De dakkoffer is multifunctioneel, inzetbaar voor de wintersport, een weekendje weg of een middagje vissen. Alles kan mee met de EVO 470. Met een afmeting van 185 x 90 x 43 cm kunt u alles meenemen, ook skis passen in de dakkoffer.

Modula EVO 550

Nog een beetje meer ruimte nodig? kies dan voor de Modula EVO 550. Deze dakkoffer is nog een slag groter als de EVO 470 en biedt dus nog meer ruimte voor uw bagage. Met een (buiten) afmeting van 206 x 90 x 47 cm kunnen ook grotere skis mee in deze dakkoffer. Hij is leverbaar in Hoogglans zwart en mat grijs. De dakkoffer is praktisch in gebruik en eenvoudig te monteren door het Quick-Fix systeem van Modula. Deze dakkoffer biedt optimale bescherming van uw bagage door deze op slot te zetten en door het hoogwaardige ABS materiaal.

Is de EVO u te groot? Kijk eens naar de Modula Ciao.