Universele Dakkoffer ABS/PST

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Universele Dakkoffer ABS

In het assortiment van AVAO vindt u universele dakkoffers ABS. Deze kunststof wordt veel gebruikt bij de fabricage van dakkoffers en andere automaterialen. ABS is een sterk, vormvast materiaal en isoleert goed. Met een universele dakkoffer van ABS haalt u de beste kwaliteit in huis dat jarenlang mee gaat en gaat u veilig op reis!

Universele dakkoffer

Extra bagageruimte creëert u eenvoudig met een ABS universele dakkoffer. In ons assortiment vindt u universele dakkoffers in verschillende maten met een inhoud van 370, 480 en 530 liter.  De universele dakkoffers uit ons assortiment kunnen een bagage van maar liefst 75 kg vervoeren vanwege het lage eigengewicht. Zo neemt u al uw favoriete spullen mee voor een plezierige reis! Voor extra comfort, bescherming en gemak kunt u een kijkje nemen bij onze hoogwaardige dakkoffer accessoires.

Universele dakkoffer kopen

In onze webwinkel vindt u een groot aanbod in dakkoffers van diverse merken en ook kunt u een universele dakkoffer kopen. Wij hebben zowel de bekende merken Hapro dakkoffer en Thule dakkoffers in ons assortiment als diverse universele dakkoffers. Onze universele dakkoffers zijn vervaardigd uit ABS of polyester. De ABS universele dakkoffers zijn beschikbaar in verschillende modellen, diverse maten en verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Universele dakkoffer winkel

Gaat u binnenkort op vakantie? AVAO is een bekende universe dakkoffer winkel en biedt een ruime keuze in diverse ABS universele dakkoffers. Wanneer u op reis gaat met een vriendengroep of met het hele gezin, kies dan voor een ruime universele dakkoffer voor het vervoeren van uw bagage. Ook bieden wij lichte en compacte ABS universele dakkoffers, wanneer u geregeld een dagje of weekend eropuit gaat. Bestel uw ABS dakkoffer online in onze universe dakkofer winkel en profiteer van onze snelle levering!