Universele Dakkoffer PST

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Universele Dakkoffer Polyester

Geen ruimte meer in de auto en toch al uw favoriete spullen mee kunnen nemen op reis? Dat kan gemakkelijk met de universele dakkoffer polyester van AVAO. Met de juiste dak- en lengtedragers passen de universele dakkoffers op elk type auto. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een universele dakkoffer polyester , bepaalt u hier welke geschikt zijn voor uw auto. Ga veilig en zorgeloos op pas met een hoogwaardige en sterke universele dakkoffer van AVAO!

Universele dakkoffer polyester

Onze universele dakkoffers zijn gemaakt van ABS en polyester. Vanwege deze duurzame en sterke materialen bent u verzekerd dat uw bagage veilig vervoerd wordt. Of u nu naar het strand of naar de sneeuw gaat, de universele dakkoffers van polyester neemt u overal mee naartoe. De universele dakkoffers van AVAO zijn bestand tegen hoge temperaturen, kunnen goed tegen de vrieskou en zijn geheel waterdicht. Onze universele dakkoffers zijn TÜV getest zodat u met een veilig gevoel de weg op kunt. Om uw universele dakkoffer krasvrij te houden, kiest u voor een bijpassende beschermhoes van AVAO of andere hoogwaardige dakkoffer accessoires.

Universele dakkoffers

Bij AVAO vindt u universele dakkoffers in de kleuren Metallic Zwart en Metallic Zilver en met volumes van 480 en 580 liter. Bij de productspecificaties kunt u lezen welke universele dakkoffer geschikt is voor uw auto. Tevens kunt u uw dakkoffer uitbreiden met een van onze comfortabele daktassen! Wanneer u nog vragen heeft over deze polyester universele dakkoffers, kunt u contact opnemen met onze helpdesk voor deskundig advies.