Hapro Traxer

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hapro Traxer

De Hapro Traxer dakkoffer is een mooie robuuste dakkoffer met een sportief uiterlijk. U kunt onbezorgd uw vishengel of uw uitrusting voor een bergwandeling vervoeren, want  vormgeving en functionaliteit komen samen in deze uiterst solide dakoffer. Een Hapro Traxer is vervaardigd van de kunststof ABS/ASA of ABS/PMMA. Deze materialen staan bekend om een aantal belangrijke eigenschappen: stevigheid, bestendigheid tegen regen, wind en kleurvastheid. Een Hapro Traxer dakkoffer geeft u de extra opbergruimte die u nodig heeft en is tegelijk heel praktisch in het gebruik. De aerodynamische vormgeving van de dakkoffer zorgt ervoor dat u 75 kilo bagage extra mee kunt nemen, terwijl u dat nauwelijks merkt in het brandstofgebruik. De weerstand is laag en dat scheelt in de energie!

Hapro dakkoffer Traxer 5.6

De Hapro Traxer 5.6  is een goede aanschaf voor wie wat extra ruimte nodig heeft. Met afmetingen van 177x77x42 cm is deze dakkoffer voor veel auto’s geschikt. U kunt 370 liter aan bagage meenemen. Bovendien is er ruimte voor 6 paar ski’s. De Hapro Traxer 5.6 is uitgerust met centrale vergrendeling. U opent de dakkoffer in de lengte aan de rechterzijde. Er worden twee spanbanden meegeleverd voor het stevig vastzetten van de bagage. Het systeem van dynamische knikveren zorgt ervoor dat de dakkoffer gemakkelijk te openen is en open blijft tijdens het in- en uitladen. Bij het afsluiten is voor extra veiligheid gezorgd, want u kunt de sleutel alleen verwijderen wanneer u de koffer goed heeft afgesloten.

Hapro dakkoffer Traxer 6.6

De Hapro Traxer 6.6 heeft met een inhoud van 410 liter bij een omvang van 191x81x42 cm meer opbergruimte dan de Hapro Traxer 5.6.  Bij het ontwerp is er rekening gehouden met het praktisch gebruik. U kunt de de Hapro Traxer 6.6 zowel aan de linker als de rechterkant openen, zodat u overal gemakkelijk bij kunt. Verder is er plaats voor 6 paar ski’s. De Hapro Traxer dakkoffer is gemaakt van het uiterst stevige ABS/PMAA. Het materiaal is vormvast, zodat de dakkoffer goed tegen weer en wind bestand is en niet verkleurt onder invloed van zonlicht. Metalen verstevigingprofielen op de bodem maken de koffer extra stevig en zorgen ervoor dat de dakkoffer stevig op de dakdragers verankerd ligt.   

Hapro Traxer 8.6 dakkoffer

De Hapro Traxer 8.6  is een uitkomst voor de avontuurlijke reiziger die graag extra veel spullen meeneemt. De inhoud van 530 liter kan zonder meer riant genoemd worden zonder dat dit ten koste gaat van het design en de aerodynamische eigenschappen. De Hapro Traxer 8.6  meet 215x90x43  cm verenigt alle voordelen van de Traxer 5.6 en 6.6. Bestel een dakkoffer bij avao en profiteer van onze snelle levertijden. Vandaag besteld, binnen 48 uur in huis! Kijk ook eens naar een universele dakkoffer accessoires zoals een beschermhoes: de ideale manier om uw Hapro Traxer stof- en krasvrij te houden.

Hapro Traxer dakkoffer kopen 

Een Hapro Traxer dakkoffer maakt gebruikt  van het premium-fitbevestigingssysteem dat speciaal ontworpen is voor de gebruiksvriendelijkheid. U bevestigt de dakkoffer door 4 speciale grijpers in de dakkoffer te plaatsen. Vervolgens plaatst u de dakkoffer op de dakdrager en draait de grijpers aan, zodat deze zich vastgrijpen aan de dakdragers. Wanneer u de ratel hoort, ligt de Hapro Traxer stevig verankerd op uw auto. Zit de dakkoffer vast aan de auto, dan kunt u veilig op weg. Naast het aerodynamische design voldoet de Hapro Traxer tevens aan de gestelde TÜV regels. Een Hapro Traxer kopen doet u voordelig en snel online bij AVAO! Bekijk ook eens onze voordelig geprijsde daktassen en fietsendragers!