Hapro Zenith

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hapro Zenith

Het toppunt van de combinatie tussen hightech en design in bagagevervoer vindt u in onze Hapro Zenith dakkoffer. U profiteert van het praktische nut van extra opbergruimte voor op reis in combinatie met een ultra-aerodynamisch ontwerp. Door de geringe luchtweerstand blijft het extra brandstofgebruik tot een minimum beperkt, terwijl u bovendien geen enkele geluidsoverlast ervaardt door het ruisen van de wind. De Hapro Zenith dakkoffer is gemaakt van de stevige kunststof ABS/PMAA die bekend staat om zijn slagvastheid. De bodem van de Hapro Zenith wordt over de lengte extra verstevigd door twee metalen profielen. De dakkoffer is stevig, wind- en waterdicht en verkleurt niet onder invloed van het zonlicht. De Hapro Zenith 6.6 en 8.6 worden inclusief 3 spanbanden geleverd om de bagage stevig vast te zetten.

Hapro dakkoffer Zenith 6.6

Spontaan een dagje weg wordt een feest met de gemakkelijk te monteren Hapro Zenith 6.6. Bij afmetingen van 191x80x37 cm en een inhoud van 360 liter is de dakkoffer goed voor 75 kilo bagage. Dynamische knikveren maken het inpakken van bagage doodeenvoudig door ervoor te zorgen dat dat de dakkoffer moeiteloos opengaat en tijdens het in- en uitladen open blijft. Daarnaast kunt u overal bij want de Hapro Zenith dakkoffer kan zowel aan de linker als aan de rechterkant geopend worden! In ons dakkoffer accessoires assortiment vindt u bovendien een handige tassenset die speciaal ontworpen is voor de Hapro Zenith 6.6.

Hapro Zenith 8.6 dakkoffer

De Hapro Zenith dakkoffer is het topmodel van de Hapro dakkoffers. De Zenith 8.6 meet 215x88x37 cm en biedt ruimte aan 440 liter bagage. De aerodynamische vorm springt zelfs extra in het oog door de extra lengte ten opzichte van de Hapro Zenith 6.6. Deze hypermoderne dakkoffer is verkrijgbaar in de kleuren Pure white, zilver carbon en Brilliant zwart. Welke kleur u ook kiest, u haalt een ware blikvanger in huis! De Hapro Zenith 8.6 kan aan zowel de linker kant als aan de rechterkant worden geopend. De grootte van de dakkoffer doet niets af aan de veiligheid. De dakkoffer is gemaakt van het oerdegelijke ABS/PMMA en voldoet aan alle veiligheidsnormen; de Hapro Zenith dakkoffer is zowel TÜV gekeurd als ISO 11154 gecertificeerd.

Hapro Zenith plaatsen

Dankzij het eenvoudig te gebruiken Premium-Fit snelbevestigingssysteem kan iedereen de Hapro Zenith plaatsen. Zodra de dakkoffer goed op de dakdragers ligt, bedient u de klemmen met een eenvoudige draai aan één knop. Deze grijpen zich vervolgens stevig vast in de dakdragers. De Hapro Zenith is dus niet alleen functioneel maar ook gemakkelijk in gebruik! Waar u ook maar de Hapro Zenith plaatsen gaat, u zult geen spijt van uw keuze krijgen. U bestelt deze dakkoffer eenvoudig en snel bij avao.nl. Nu besteld is binnen 24 uur in huis! U betaalt probleemloos en veilig online met iDeal of CreditCard of u betaalt achteraf via AfterPay.