Hapro Rider

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hapro Rider

Met de Hapro Rider dakkoffer gaat u comfortabel op pad met al uw spullen zonder u ook maar één moment zorgen te maken over uw veiligheid! De Hapro Rider is speciaal ontworpen voor praktisch gebruik.  De dakkoffer is gemaakt van de stevige kunststof abs/as. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor zijn stevigheid en vormvastheid. De dakkoffer is wind- en waterdicht  en verkleurt niet in de zon.  Alle uitvoeringen van de Hapro Rider  zijn eenvoudig te bevestigen met het speciale easy-fitsysteem. Het easy-fits systeem is voorzien van 4 speciale grijpklemmen die u eenvoudig om de dakdragers plaatst en in de dakkoffer monteert. U maakt gebruik van 4 easy-fits. Dit zijn een soort speciale grijpklemmen die u om de dakdragers plaatst en in de dakkoffer steekt. U draait de easy-fits goed aan en de Hapro Rider ligt nu stevig op uw auto verankerd. De dakkoffer kan niet zomaar van de dakdrager getild worden, want de 4 easy-fits moeten worden aangedraaid  in de dakkoffer en bevinden zich keurig achter slot en grendel. U kunt nu veilig op pad in weer en wind, want de Hapro Rider voldoet aan de City-Crash-normen en is TÜV gekeurd.     

Hapro Rider dakkoffer 4.4

De Rider 4.4 is vanwege zijn compacte formaat van 150x99x40 cm  geschikt voor grote en kleinere auto’s, terwijl u nog altijd probleemloos 370 liter bagage kunt meenemen. De opening bevindt zich aan de achterzijde. De dakkoffer is uitgerust met een achterslot, zodat u volledig ontspannen  een kop koffie kunt gaan drinken zonder u zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen. Door het easy-fits systeem met bevestiging op de bodem van de dakkoffer is het ook onmogelijk om de dakkoffer zomaar van de auto te tillen.

Hapro Rider dakkoffer 5.4

Gaat u graag op wintersport? Kies dan voor de Rider 5.4.De dakkoffer is met  afmetingen van 185x80x42 cm  en een inhoud van 390 een slagje groter dan de Rider 4.4. Omdat de dakkoffer een grotere lengte heeft, is er plaats voor plusminus zes paar ski’s. De opening bevindt zich aan de rechterzijde en wordt afgesloten via centrale vergrendeling. Zo kunt u over de hele lengte van de dakkoffer goed bij uw bagage. Wanneer u op wintersport gaat is het aan te bevelen om ook sneeuwkettingen aan te schaffen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Hapro Rider dakkoffer 6.4

De Hapro Rider 6.4 combineert het gebruiksgemak van de Rider 430 en 460 met een extra groot volume van 370 liter bij een omvang van 208x88x42 cm. Uw bagage blijft stevig op zijn plaats in de dakkoffer, want u krijgt 1 extra spanband bijgeleverd. Net als de Rider 4.4 opent u de Hapro rider dakkoffer 6.4 aan de rechterzijde en wordt de koffer centraal afgesloten.  Een systeem van dynamische knikveren zorgt ervoor dat elke model van de rider eenvoudig te openen is en openblijft tijdens het inpakken. Bestel nu een Hapro Probox dakkoffer bij Avao en profiteer van onze snelle levertijden.  Nu besteld, binnen 72 uur in huis! Kijkt u ook eens naar onze dakkoffer accessoires, zoals een universele dakkoffer beschermhoes. Zo slaat u de Hapro rider stof- en krasvrij op!