Hapro Roady

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hapro Roady

De Hapro Roady 350 is een echte aanwinst voor wie er graag een dag of een weekend opuit wil. Bij het ontwerp staat een efficiënte omgang met de beschikbare ruimte centraal. De Hapro Roady is met compacte afmetingen van 135x78x40 cm namelijk ook geschikt voor kleiner uitgevoerde auto’s. Zo kunt u toch 300 liter bagage extra meenemen, terwijl u in de auto voldoende ruimte en zitcomfort overhoudt! Verder is de dakkoffer nestbaar, wat betekent dat de bodem volledig in het deksel past. Dankzij de ruimtebesparing kunt u de dakkoffer eenvoudiger opbergen. De Hapro Roady 350 is een uiterst compacte dakkoffer vervaardigd uit de oersterke kunststof abs/asa. Dit materiaal is zeer goed bestand tegen zware omstandigheden als regen, wind en hagel en verkleurt niet in de zon. De metalen verstevigingplaatjes zorgen er voor dat de Hapro Roady 350 dakkoffer vormvast blijft. U monteert de dakkoffer op een eenvoudige manier stevig op de dakdragers met dank aan het gebruiksvriendelijke standard-fit systeem. Ook als u vandaag nog besluit te vertrekken, bent u vertrekklaar in een handomdraai!    

Hapro Roady 450 dakkoffer

De Hapro Roady 450 kan omschreven worden als een grotere uitvoering (192x78x41 cm) van de Roady 350 en u heeft ruimte voor 420 liter bagage. Dat maakt deze dakkoffer tot een ideale metgezel voor het gezin. Als u liever gezellig op skivakantie wilt met een groep van oude en vertrouwde vrienden, dan kan dat ook, want u kunt moeiteloos  5 paar ski’s  kwijt! U kunt gemakkelijk bij al uw bagage, want u opent de Hapro Roady 450 in de lengte. De opening van de dakkoffer bevindt zich ter rechterzijde. Als extra beveiliging beschikt de Hapro Roady 450 over twee sloten. Ook aan de verkeersveiligheid is gedacht. De dakkoffer is gemaakt van hetzelfde stevige materiaal als de Roady 350 en is bovendien versterkt met metalen verstevigingprofielen, waardoor de Hapro Roady 450 veilig op het dak ligt. De Roady 450 is TÜV gekeurd en voldoet ruim aan de veiligheidsnormen.    

Hapro Roady Dakkoffer plaatsen

Heeft u nog twijfels over het eenvoudig bevestigen van de Hapro Roady? Dat is niet nodig, want het standard-fitsysteem is ontworpen voor zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is het plaatsen en verwijderen van de Hapro Roady op uw auto een eenvoudige klus. De 4 grijpklemmen kunnen om de dakdragers geplaatst worden en in de dakkoffer worden gestoken. De grijpklemmen worden met een speciaal schroefsysteem op de bodem verder aangedraaid. De Hapro Roady dakkoffer ligt nu stevig op het dak. Niemand kan de dakkoffer zomaar meenemen, want het schroefsysteem wordt losgedraaid op de bodem en zit veilig achter slot en grendel.

Hapro Roady Dakkoffer kopen

Een Hapro Roady dakkoffer kopen bij Avao.nl betekent dat u profiteert u van onze snelle levertijden van binnen 48 uur. U betaalt veilig met Ideal of achteraf met AfterPay. Bij Avao kunt u ook terecht voor hoogwaardige dakkoffer accessoires, zoals een universele dakkoffer beschermhoes bestellen. Zo houdt u de dakkoffer stof- en krasvrij! Ervaar het gemak van online een Hapro Roady dakkoffer kopen en u bent vrijwel direct klaar voor vertrek!