Maggi Trak Auto Sneeuwkettingen

Maggi Trak Auto Sneeuwkettingen

Wanneer u compleet uitgerust wilt zijn voor een veilige reis richting de besneeuwde toppen, is het verstandig om in het bezit te zijn van Maggi Trak Auto sneeuwkettingen. De Maggi Trak Auto sneeuwketting verhindert ophoping van sneeuw aan uw autobanden waarmee u de kans op gevaarlijke glijpartijen aanzienlijk verkleint.

In veel landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland bent u verplicht om sneeuwkettingen in de auto te hebben liggen. Wij adviseren dan ook om voordat u op reis gaat altijd de wetgeving van het desbetreffende land na te trekken om boetes en aansprakelijkheid bij schade na aanrijding te voorkomen.

Maggi Trak Auto kopen

De Maggi Trak Auto is de bestseller onder de sneeuwkettingen met bevestiging aan de buitenzijde. Dit is speciaal ontwikkeld voor auto’s waar geen conventionele aan bevestigd kunnen worden, omdat deze bijvoorbeeld weinig of geen ruimte bieden aan de bevestiging van standaard sneeuwkettingen.

De Maggi Trak Auto sneeuwkettingen zijn voorzien van zelfspannende kettingen die automatisch centreren op het wiel. En omdat de Maggi Trak Auto sneeuwkettingen die de bout aan de buitenzijde van het wiel worden gemonteerd krijgt u geen vieze handen. De sneeuwkettingen raken uw velgen niet omdat deze alleen om de band liggen. Hierdoor blijven uw (licht) metalen velgen onbeschadigd. Maggi heeft naast de sneeuwkettingencollectie voor personenwagens ook een assortiment speciaal voor SUV's. Bekijk ons aanbod Maggi Trak 4x4!

Koop uw Maggi Trak Auto sneeuwketting bij AVAO.nl en u profiteert van onze snelle levertijden!

Maggi Trak Auto monteren

De Maggi Trak Auto sneeuwketting monteert u zeer eenvoudig aan uw wielen. Dit heeft u binnen enkele minuten klaargespeeld. Toch raden wij aan om de montage van de Maggi Trak Auto thuis uit te proberen zodat u onder extreme weersomstandigheden precies weet wat u moet doen.

Allereerst controleert u of er in de adapter van de sneeuwkettingen de correcte lengte moer zit zodat deze bij montage genoeg uitsteekt om gelijk te lopen met de band. Voor alle typen wielen zijn er extra moeren bijgeleverd. Dit doet u door de moer zónder ketting tijdelijk in de wielbout te draaien om te bepalen of de maat klopt.

Vervolgens plaatst u de adapter weer terug in de Maggi Trak Auto. Daarna draait u de adapter weer vast aan de wielbout en legt u de sneeuwketting om de band. Dan trekt u aan de spanner en bevestigt u deze aan de rode haak. De sneeuwketting ligt nu nog niet geheel om de band, maar dankzij het automatische centreersysteem, komt de ketting precies goed te liggen wanneer u de auto een paar meter verrijdt.

Zo eenvoudig is het om een Maggi Trak Auto te monteren. Bestel nu online bij AVAO.nl een Maggi Trak Auto sneeuwketting voor een veilige reis in de sneeuw. Wilt u ook veilig extra bagage meenemen op het dak van de auto? Bij AVAO vindt u topkwaliteit Thule en Hapro dakkoffers en de bijbehorende dakdragers!