Thule Touring

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Touring

Bent u voor uw trip op zoek naar een veilige dakkoffer zonder poespas? De Thule Touring dakkoffer is een eenvoudig dakkoffer die uw bagage veilig vervoerd naar de plaats van bestemming.Vanwege de gepatenteerde technologieën is de Thule Touring een praktische dakkoffer, geschikt voor regelmatig gebruik. Dankzij het FastClick snelmontagesysteem is de dakkoffer zeer gemakkelijk en snel te monteren. 

Thule Touring 780

Kunt u wel vaker de hulp van uw dakkoffer gebruiken, in plaats van alleen voor de vakanties? Dankzij het grote volume en het lichte gewicht van de Thule Touring 780 is deze dakkoffer zeer praktisch in gebruik. De Thule Touring heeft een flinke inhoud van 420 liter bij afmetingen van 196cm x78cm x43 cm. 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 180 cm kunnen probleemloos mee. De dakkoffer kan een gewicht van 50 kg dragen. De Thule Touring 780 heeft een eigengewicht van 15 kg en maakt deze dakkoffer daardoor uitermate geschikt voor veelvoudig gebruik. U kunt uw Thule dakkoffer eenvoudig monteren met een Thule dakdrager uit ons assortiment.

Thule Touring 200

Extra opbergruimte nodig? De Thule Touring 200 neemt u zonder moeite overal mee naartoe. De dakkoffer kunt u zonder zorgen achterlaten op het dak, dankzij de vergrendeling met het gepatenteerde centrale vergrendelsysteem van Thule. De afmetingen van deze dakkoffer zijn L 175 cm x B 82 cm x H 45 cm. De Thule Touring 200 komt daardoor op een inhoud van maar liefst 400 liter en u neemt probleemloos 5 tot 7 paar ski’s mee met een maximale lengte van 155 cm. De Thule Touring 200 is beschikbaar in de kleuren Black Glossy en Titan Aeroskin. Wilt u uw fiets meenemen op vakantie? Kies dan voor een bijpassende Thule fietsendrager!

Thule Touring 100

Dacht u dat een dakkoffer alleen maar geschikt is voor wintersport en zonvakanties? Ook wanneer u een dagje eropuit gaat neemt u de lichte en compacte Thule Touring 100 eenvoudig mee! De dakkoffer heeft een lengte van 139 cm, de breedte van 78 cm en een hoogte 43 cm. Daardoor krijgt de Thule Touring een inhoud van 330 liter. Vanwege het lage eigengewicht van 10 kg is de koffer zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Ideaal wanneer u de koffer gebruikt voor een dagtripje. Dankzij het gepatenteerde DualSide tweezijdige opening, laadt en lost u probleemloos uw sport- en spelartikelen, picknickmand en stoeltjes voor een gezellig dagje uit! Bescherm uw dakkoffer of geniet van extra comfort en gemak van onze dakkoffer accessoires en daktassen