Thule Vector

Een dakkoffer als geen andere die een uitmuntende styling met uitmuntende kenmerken perfect combineert.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Vector

De Thule Vector wordt omschreven als de meest exclusieve dakkoffer ter wereld. Wij zijn het daar volledig mee eens. De strak vormgegeven Thule Vector is stijlvol en buitengewoon comfortabel. De lading wordt door de Thule Excellence automatisch en veilig vastgezet en u begint uitgerust aan uw reis. De dakkoffer heeft een automatisch verlichtingssysteem zodat u op donkere parkeerplekken of campings eenvoudig de juiste bagage vindt.

Thule Vector dakkoffer

Functionaliteit, veiligheid komen samen in het stijlvolle design van de Thule Vector. De Thule Vector dakkoffer onderscheidt zich met een unieke tweekleurige combinatie van klassiek zwart en sportief zilver. En vanwege het aerodynamische ontwerp worden windgeruis, trillingen en luchtweerstand maximaal beperkt. Met de Thule Vector dakkoffer kunt u moeiteloos 6 snowboards of 6 tot 8 paar ski’s met een maximale lengte van 200 cm meenemen op vakantie. Uw duurzame Thule Vector houdt u natuurlijk graag krasvrij en daarom wordt deze geleverd met de bijpassende beschermhoes. U kunt de dakkoffer tevens uitbreiden en voorzien van bijpassende dakkoffer accesoires voor extra gemak en comfort. 

Thule Vector kopen

In onze webwinkel kunt u voordelig en snel Thule dakkoffer kopen. U profiteert van een goede prijs-kwaliteitverhouding en onze zeer snelle levertijden. Wij snappen dat u veel vragen hebt alvorens het aanschaffen van een dakkoffer. Voor deskundig advies over de montage, type dakdragers en meer neemt u contact op met één van onze experts. Zo kunt u de perfecte Thule Vector kopen en zonder zorgen en veilig op reis. Wilt u uw fiets meenemen op reis? Kies dan voor een bijpassende Thule fietsendrager uit ons assortiment,

Thule Vector dakkoffers

Met de complete Thule vector dakkoffers gaat u volledig in stijl op reis. De luxe dakkoffer straalt klasse uit en is daarnaast ook uitgerust met de gepatenteerde technologieën voor een groot gebruiksgemak. De montage van de dakkoffer is zeer eenvoudig met het PowerClick montagesysteem van Thule. En met de DualSide tweezijdige opening kunt u elk moment gemakkelijk bij al uw bagage. Bon voyage!