Thule Force

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Force

Een actief leven en comfortabel reizen gaan prima samen met de sportieve Thule Force dakkoffer van. Neem eenvoudig uw snowboards, ski’s en hengels mee voor een onvergetelijke vakantie naar de sneeuw, het strand of het bos.

Thule Force XT M

Wanneer u op zoek bent naar dakkoffer voor uw ondernemende vakantie, bent u aan het juiste adres bij de Thule Force XT M. Waar u ook heen gaat, het aerodynamische ontwerp zorgt voor een comfortabele rit naar uw eindbestemming. Door de luchtspreidingstechnologie wordt de luchtstroom rond de dakkoffer geoptimaliseerd. Hierdoor worden windgeruis , trillingen en luchtweerstand maximaal beperkt.

Thule Force XT L

Wanneer u op zoek bent naar een sportieve en gestroomlijnde dakkoffer die een groter volume heeft dan de Thule Force L, dan is de Thule Force L zeer geschikt voor u. Ook met deze dakkoffer rijdt u vederlicht vanwege het aerodynamische ontwerp en de luchtspreidingstechnologie. En dankzij de DualSide tweezijdige opening kunt u de dakkoffer moeiteloos laden, lossen en monteren. Ook voor hoogwaardige dakkoffer accessoires bent u bij AVAO aan het juiste adres!

Thule Dakkoffers

Thule werd in 1942 in opgericht in Zweden. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit het leven van gezinnen en individuen met een actieve levensstijl. Thule helpt u om uw actieve leven vorm te geven met dakkoffers waarin u alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Wilt u uw fiets meenemen op reis? Neem dan eens een kijkje bij onze bijpassende Thule fietsendragers en Thule dakdragers. Bent u op zoek naar een Thule dakkoffer en wilt u de beste service? Bij AVAO profiteert u van de scherpe online prijzen en een razendsnelle levering. Heeft u vragen over een van onze Thule dakkoffers? Onze medewerkers helpen u graag!