Audi

Populaire producten

Dakdragers Audi

Dakdragers zijn ideaal wanneer u graag met de auto op vakantie gaat, want met dakdragers neemt u eenvoudig veel extra bagage mee. Op dakdragers voor uw Audi kan gemakkelijk een dakkoffer, een fietsendrager of een skibox worden bevestigd. Hierin kunt u bijvoorbeeld extra tassen in kwijt, wanneer een kleine kofferbak hebt, of wanneer deze reeds vol zit. Ook bagage die u überhaupt niet in de auto kwijt kunt, zoals: ski’s, snowboards of tuinstoelen, vervoert u probleemloos in een dakkoffer op de dakdrager.

Dakdragers Audi A4 Avant

Bij de keuze van dakdragers voor uw Audi A4  Avant speelt het soort dak dat uw auto heeft  een grote rol, want niet alle dakdragers kunnen op alle daken worden gemonteerd. Bij de Audi A4 Avant kan er onderscheid gemaakt worden uit verschillende daktypes:

Voor elk daktype vindt u bij ons de geschikte dakdragers voor uw Audi A4  Avant. Deze monteert u snel en eenvoudig aan het dak van uw auto.

Dakdragers Audi A3

Wanneer u extra bagage gaat vervoeren op het dak van uw auto, wilt u ervan verzekerd zijn dat dit veilig de plek van uw bestemming bereikt. AVAO verkoopt alleen dakdragers voor uw Audi A3 van de hoogste kwaliteit. Onze dakdragers voor uw Audi A3 zijn vervaardigd uit de sterkste materialen en worden onderworpen aan vele testen. Zo zijn de dakdragers van AVAO TÜV gecertificeerd. TÜV is een internationaal onafhankelijk certificeringsbureau dat bekend staat om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. Hierdoor bent u gegarandeerd van een dakdrager dat aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Dakdragers Audi A6

Bent u op zoek naar dakdragers voor Audi A6 die meer mogelijkheden bieden dan de voorgemonteerde exemplaren? Dan bent u bij AVAO aan het juiste adres. Bij ons vindt u Thule dakdragers voor uw Audi A6 die u in verschillende onderdelen koopt. U kiest bijvoorbeeld de dragervoet dat past bij het type dak van uw auto. Vervolgens kiest u een draagstang naar wens. Met de multifunctionele WingBar kunt u vele soorten autoaccessoires vervoeren. Neemt u vooral dakdragers om zware bagage mee te vervoeren? Dan is de stevige SquareBar een uitstekende optie.