Ford

Populaire producten

Dakdragers Ford

U bekijkt de dakdragers voor een Ford personenauto. Bent u opzoek naar een dakdrager voor een Ford bestelbus?

Dakdragers zijn een uitstekende oplossing wanneer u extra bagageruimte wilt creëren voor uw autovakantie. Op het autodak kunt u met behulp van dakdragers voor uw Ford een dakkoffer bevestigen, waarin u eenvoudig snowboards, tassen of ski’s vervoert. Ook kunt met behulp van dakdragers een fietsendrager monteren, waarmee u veilig uw fietsen vervoert naar de plaats van uw bestemming. Kortom, dakdragers voor uw Ford zijn onmisbaar wanneer u op een veilige manier uw favoriete spullen op vakantie wilt meenemen.

Dakdragers Ford Focus

Bij de keuze van dakdragers voor uw Ford Focus speelt het type autodak een grote rol, want niet alle dakdragers kunnen op elk dak gemonteerd worden. Bij de Ford Focus kan er onderscheid gemaakt worden uit vijf daktypes:

Voor elk type dak van de Ford Focus heeft AVAO een geschikte dakdrager. Zo weet u zeker dat u de juiste dakdrager hebt voor een correcte en veilige montage. Want veiligheid staat op één als het gaat om het vervoeren van bagage via uw autodak.

Dakdragers Ford Fiësta

Behalve veiligheid staat comfort bij ons hoog in het vaandel. De dakdragers die wij voor uw Ford Fiësta hebben geselecteerd van de hoogste kwaliteit en voorzien van nieuwste innovatieve snufjes. Zo zijn de dakdragers voor de Ford Fiësta van AVAO aerodynamisch ontworpen wat ervoor zorgt dat windgeruis en tegendruk aanzienlijk worden verminderd.

Dakdragers Ford Mondeo

De dakdragers voor uw Ford Mondeo van AVAO zijn zeer eenvoudig in gebruik door de simpele montage. U vindt bij ons onder andere voorgemonteerde Atera dakdragers voor uw Ford Mondeo, die u in een handomdraai monteert. Het enige gereedschap dat u nodig heeft, is een speciaal bijgeleverde sleutel met een unieke code. Hiermee worden de dakdragers niet alleen stevig gemonteerd, maar worden deze ook veilig vergrendeld.