Peugeot

Populaire producten

Dakdragers Peugeot

Is uw vracht groter dan uw bagageruim aankan? Bevestig deze dan op het dak van uw wagen met behulp van dakdragers. Peugeot auto’s kunnen via AVAO worden voorzien van de beste bagagevoorziening. Zoek op het model, type en/of bouwjaar van uw wagen en vind de geschikte oplossing!

Dakdragers Peugeot 207

Met Mont Blanc en Atera weet u zeker dat u kiest voor de beste kwaliteit in dakdragers. Of uw Peugeot 207 nu een 3-deurs, 5-deurs of een stationwagon is, bij ons vindt u de geschikte bagage bevestiging. Ga tijdens het maken van een keuze goed na of uw auto een open dakrailing heeft of montagepunten bevat die onder klepjes in de dakranden verborgen zitten.

Dakdragers Peugeot 307

Met de dakdragers voor de Peugeot 307 hoeft u niet meer te selecteren wat u wel en niet meeneemt op reis dankzij de extra ruimte op het dak. Deze dakdragers zijn snel en eenvoudig te bevestigen. Baseer uw keuze op het daktype van uw auto.

Dakdragers Peugeot 5008

Monteer snel en gemakkelijk zelf dakdragers op uw Peugeot 5008 en geniet direct van de extra omvang in uw bagageruimte! Bevestig uw bagage en ga veilig en zorgeloos op weg. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.