Volvo

Populaire producten

Dakdragers Volvo

Extra bagage ruimte voor bijvoorbeeld uw ski’s, koffers of fietsen, creëert u eenvoudig en snel met dakdragers voor uw Volvo. Aan deze dakdragers bevestigt u in een handomdraai een dakkoffer, fietsendragers of een skibox.  Op deze manier neemt u moeiteloos uw favoriete spullen mee die u nodig hebt voor een comfortabele vakantie. In ons assortiment vindt u dakdragers voor diverse type autodaken. Het is daarom van belang dat u weet welk dak er op uw Volvo zit:

Dakdragers Volvo V40

Eén van de leukste manieren om een nieuwe streek te verkennen is met de fiets. Met de dakdragers voor Volvo V40 neemt u eenvoudig uw eigen fietsen mee op vakantie. Dure en oncomfortabele fietsen huren op de plaats van uw bestemming is hiermee definitief verleden tijd. Wanneer u fietsen wilt vervoeren op uw autodak gebruikt u een fietsendrager. De fietsendragers worden eenvoudig aan de dakdragers van uw Volvo V40 bevestigd.

Dakdragers Volvo V50

Veiligheid staat voorop wanneer het gaat om het vervoeren van bagage op het dak van uw auto. AVAO heeft een selectie gemaakt  van dakdragers van de hoogste kwaliteit. Onze dakdragers zijn uitvoerig aan diverse veiligheidstesten onderworpen zodat u veilig op weg kunt. Zo zijn de dakdragers voor uw Volvo V50 onder andere TÜV gecertificeerd. TÜV is een onafhankelijk internationaal certificeringsbureau dat bekend staat om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. Zo bent u er zeker van dat u een product in huis haalt, dat aan veiligheidsnormen voldoet.

Dakdragers Volvo V60

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om extra bagage met uw auto te vervoeren? Dan zijn de dakdragers voor de Volvo V60 een uitstekende oplossing. De dakdragers van AVAO kenmerken zich door hun gemakkelijke en razendsnelle montage. De Atera dakdragers voor uw Volvo V60 worden bijvoorbeeld voorgemonteerd geleverd. Het enige gereedschap dat u nodig hebt is een bijgeleverde sleutel. De sleutel heeft een unieke code omdat deze tegelijkertijd uw dakdrager op slot zet.

Dakdragers Volvo V70

Op Thule dakdragers voor uw Volvo V70 kunt u zonder problemen een dakkoffer of fietsendrager vervoeren. Voor een eenvoudige montage heeft u slechts drie onderdelen nodig:

  • Een dragervoet
  • Een draagstang
  • Een bijgeleverde montagekit

Hiermee kunt u een dakdrager naar wens samenstellen. Gaat u uw dakdrager voor uw Volvo V70 vooral gebruiken voor het vervoeren van een dakkoffer met zware bagage? Dan kiest u voor een extra stevige laadstang, de Thule SquareBar. Wilt u een multifunctionele draagstang voor het vervoeren van verschillende autoaccessoires? Dan is de WingBar een uitstekende keuze!