Opel

Populaire producten

Dakdragers Opel

Wilt u op reis het gemak ervaren van het gebruik uw eigen spullen? Dan zijn de dakdragers voor uw Opel de ideale reisgenoten. Met deze dakdragers neemt u op uw autodak eenvoudig een dakkoffer, fietsendrager of skibox mee naar uw vakantiebestemming. Wij hebben verschillende soorten dakdragers in het assortiment, omdat niet alle modellen van Opel hetzelfde soort dak hebben. Uw Opel kan het volgende dak hebben:

Dakdragers Opel Astra

Of u nu op ’s zomers op vakantie gaat of op wintersport, de dakdragers voor uw Opel Astra zijn de ideale hulpmiddelen voor het vervoeren van extra bagage. Met de dakdragers neemt u ’s zomers uw eigen fietsen mee en ’s winters uw ski’s voor een geslaagde vakantie! De AVAO dakdragers voor de Opel Astra monteert u voordat u op vakantie gaat eenmalig aan uw auto. De dakdragers kunt u met een sleutel op slot draaien en u verwijdert deze pas wanneer u terug bent en ze niet meer nodig hebt.

Dakdragers Opel Zafira

In onze webwinkel vindt u ook dakdragers die op uw Opel Zafira zijn afgestemd. Bij ons heeft u keuze uit diverse gerenommeerde merken met elk hun specialiteiten. Zo treft u onder andere de Thule dakdragers in ons assortiment. U kunt de Thule dakdragers bestellen in een complete set of als losse onderdelen. Wanneer u de losse onderdelen van Thule bestelt, kunt u uw dakdrager zelf naar wens samenstellen. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een dakdragers voor Opel Zafira die verschillende soorten bagage moeten vervoeren. 

Dakdragers Opel Corsa

De dakdragers voor uw Opel Corsa zijn een vereiste wanneer u een dakkoffer, skibox of fietsendragers wilt vervoeren naar uw favoriete vakantiebestemming. Onze dakdragers zijn vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit en zijn onderworpen aan vele veiligheidstesten. Al onze dakdragers voor de Opel Corsa zijn bijvoorbeeld TÜV gecertificeerd. TÜV is een onafhankelijk internationaal certificeringsbureau dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en deskundigheid. Zo bent u er zeker van dat u een product van goede kwaliteit in huis haalt.

Dakdragers Opel Meriva

Dakdragers voor uw Opel Meriva horen in eerste instantie praktisch te zijn. Ze moeten uw dakkoffer, fietsendrager of skibox veilig vervoeren naar de plaats van bestemming. Daarnaast is het ook van belang dat u comfortabel rijdt met dakdragers op uw dak. De AVAO dakdragers voor uw Opel Meriva zijn aerodynamisch ontworpen. Hierdoor ondervindt u geen hinder van wind die langs uw dakdragers raast. Zo wordt geluid en tegendruk van de wind tot het minimum beperkt.