Honda

Populaire producten

Dakdragers Honda

Met dakdragers Honda neemt u al uw bagage mee op vakantie. Dakdragers zijn onontbeerlijk bij het plaatsen van een dakkoffer of fietsendrager. Wilt u fietsen meenemen en daarnaast ook veel extra bagage? U kunt eenvoudig uw bagage meenemen in een dakkoffer op de juiste dakdragers, terwijl er achterop plaats genoeg overblijft voor een fietsendrager met- en zonder trekhaak!  AVAO heeft een selectie gemaakt van geschikte dakdragers voor uw Honda! Wij maken daarbij onderscheid tussen:

• Auto’s met glad dak
• Auto’s met gesloten dakrailing 
• Auto’s met open dakrailing
• Auto’s met montage op originele punten
• Auto’s met regengoot

Dakdragers Honda Civic

AVAO helpt u graag verder bij het vinden van de juiste dakdragers bij uw Honda Civic. De Honda Civic heeft doorgaans een glad dak of een dak met open dakrailing. Wanneer u een station heeft, raden wij u Pro User of M-Plus dakdragers aan. Dit zijn compleet voorgemonteerde dakdragers voor auto’s met open dakrailing die binnen een handomdraai op het dak liggen! Voor een Honda Civic met glad dak kan AVAO u de topmerken Thule en Atera van harte aanbevelen.        

Dakdragers Honda CR-V

Hoeveel verschillende uitvoeringen er ook zijn, ook voor de Honda CR-V heeft AVAO dakdragers voor auto’s met glad dak, open dakrailing of met montage op originele punten. Thule heeft zelfs voor alle daktypen geschikte dakdragers! Daarnaast kunt u de draagstangen apart uitzoeken, zoals de multifunctionele Thule Wingbars draagstangen. Deze zijn niet alleen aerodynamisch, maar bieden ook plaats voor de meest uiteenlopende autoaccessoires op uw autodak.    

Dakdragers Honda Insight

Voor de  juiste dakdragers Honda Insight kunt u ook bij Thule terecht. De dragervoeten waarop de draagstangen rusten, worden geleverd met een speciale montagekit die compleet op het dak van uw Honda Insight  is afgestemd. Thule dakdragers zijn eenvoudig te monteren en voldoen ruimschoots aan alle veiligheidseisen. Heeft u nog  vragen? De klantenservice van AVAO  helpt u graag verder! Bestellen is eenvoudig. Vandaag besteld is binnen 1-3 werkdagen bezorgd!