Mercedes

Populaire producten

Dakdragers Mercedes

Wanneer u er vaak opuit trekt met uw Mercedes zijn goede dakdragers meer dan luxe! Op dakdragers monteert u eenvoudig een dakkoffer wanneer u extra bagage mee wilt nemen of een fietsdrager wanneer u een fietstocht wilt maken. Op AVAO.nl ontdekt u eenvoudig welke dakdragers geschikt zijn voor uw Mercedes. Wij hebben dakdragers voor de volgende daktypes:

AVAO verkoopt alleen maar dakdragers die uitvoerig op veiligheid getest zijn.

Dakdragers Mercedes A-klasse

U heeft ruim de keus als het gaat om dakdragers voor uw Mercedes A-klasse. Zo zijn er voor elk daktype wel Thule dakdragers te vinden! Thule maakt het mogelijk om de draagstangen en dragervoeten afzonderlijk te bestellen. Wilt u over enkele jaren een andere auto kopen? Geen probleem! U bestelt eenvoudig een tweede set dragervoeten en u kunt dezelfde draagstangen blijven gebruiken! 

Dakdragers Mercedes B-klasse

Ook wanneer u op reis gaat met een Mercedes B-klasse is er keuze genoeg. Wat te denken van topproducten als Pro User dakdragers en Atera dakdragers?  Deze worden volledig voorgemonteerd geleverd en liggen binnen een handomdraai veilig en stevig op het dak van uw Mercedes B-klasse! Met behulp van de bijgeleverde sleutels zet u de dakdragers eenvoudig  op slot . Zo kunt u met een gerust hart bij de auto weg.  

Dakdragers Mercedes C-klasse

Tenslotte kunnen we het natuurlijk hebben over geschikte dakdragers voor uw Mercedes C-klasse. Ook voor Mercedes C-klasse en andere modellen van Mercedes zijn er dakdragers van topmerken als Thule, MAC, Pro User en Atera!  Maakt u zich zorgen over het maximale draaggewicht van uw autodak? De deskundige klantenservice van AVAO staat altijd voor u klaar! Dakdragers op voorraad heeft u binnen 2-3 werkdagen al in huis.