Volkswagen

Populaire producten

Dakdragers Volkswagen

Heeft u spullen die qua grootte en hoeveelheid niet meer in de auto passen? Bovenop uw wagen is anders nog genoeg plaats! Creëer meer ruimte met dakdragers. Volkswagen is één van de vele automerken waarvoor u op AVAO dakdragers kunt vinden voor elk type of model.

Dakdragers Volkswagen Tiguan

U wilt meer ruimte om grotere spullen te vervoeren op uw Volkswagen Tiguan? Dat kan met de hoge kwaliteit dakdragers van merken als M-Plus en Mont Blanc. Deze zijn snel en eenvoudig te bevestigen op de open dak railing van uw wagen.

Dakdragers Volkswagen Passat

Als u het dak van uw Volkswagen Passat wilt gebruiken om koffers en/of andere grote objecten mee te vervoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u dakdragers voor elk bouwjaar en type van verschillende kwaliteitsmerken zoals Pro User en Atera.

Let wel goed op bij het selecteren van uw dakdragers! Volkswagen Passat auto’s zijn qua dak verschillend per type. Zo kunt u een open- of gesloten dakrailing hebben of kan er sprake zijn van een glad dak.

Dakdragers Volkswagen Golf

Inpakken en wegwezen; zo eenvoudig als het klinkt wordt het ook met de dakdragers voor de Volkswagen Golf. In onze webwinkel vindt u ze voor alle edities van deze populaire auto. Zo is uw auto nooit te klein voor al uw bagage!