BMW

Populaire producten

Dakdragers BMW

Dakdragers mogen niet ontbreken wanneer u met extra bagage op autovakantie wilt. Fietsendragers, dakkoffers en skiboxen neemt u namelijk eenvoudig mee op de dakdragers van Avao.nl. In onze webwinkel vindt u dakdragers voor BMW en voor andere automerken. Bij het zoeken van de juiste dakdragers voor BMW is het belangrijk dat u weet wat voor type autodak u heeft:

Aan de hand van het soort autodak van uw BMW bepaalt u eenvoudig welke dakdragers passen op uw autodak.

Dakdragers BMW 1 Serie

Welke reis u ook maakt, dakdragers bieden een enorme meerwaarde wanneer u extra bagage mee wilt nemen. Met dakdragers voor de BMW 1 Serie en andere series neemt u eenvoudig een dakkoffer mee waarin u tassen, ski’s of hengels in vervoert. Ook een skibox of een fietsendrager bevestigt u gemakkelijk aan de dakdragers voor de BMW 1 Serie. Zo ervaart u op vakantie het comfort van de spullen van thuis. 

Dakdragers BMW 3 Serie

Ook voor de BMW 3 Serie heeft AVAO dakdragers in het assortiment. Bij ons vindt u dakdragers van gerenommeerde merken als;

Met deze dakdragers vervoert u op uw BMW 3 Serie eenvoudig en veilig uw dakkoffer, fietsendrager en skibox naar uw favoriete vakantiebestemming.

Dakdragers BMW 5 Serie

Neem eenvoudig extra bagage mee op de dakdragers voor de BMW 5 Serie. In onze webwinkel vindt u dakdragers die zeer gemakkelijk en snel aan het autodak worden bevestigd. De Mont Blanc, Pro User en M-Plus dakdragers worden voorgemonteerd geleverd voor een snelle bevestiging op uw BMW 5 Serie. De Thule dakdragers kunnen in delen worden besteld, zodat u uw dakdragers naar wens kunt samenstellen.

De juiste dakdragers voor uw BMW bestelt u eenvoudig bij AVAO. Bij ons profiteert u tevens van snelle levertijden!