Renault

Populaire producten

Dakdragers Renault

Als u spullen wilt vervoeren die te groot zijn om in de auto te plaatsen, kunt u dit het handigste doen met een dakdrager. Hierop kunt u koffers, ski’s, fietsen, planken en andere objecten met grote afmetingen kwijt. Bij AVAO vindt u voor ieder automerk de beste dakdragers; Renault vormt hierop geen uitzondering. Let bij het kiezen van uw dakdrager goed op welk daktype uw model heeft.

Dakdragers Renault Scenic

Om uw extra bagage op het dak van uw auto te laden bieden wij van gerenommeerde merken als Pro User en Thule de hoogste kwaliteit dakdragers. Renault Scenic rijders hebben volop keuze bij ons; of u nu een glad dak of een open railing heeft, u vindt bij ons dakdragers die gericht zijn op uw situatie. Zo kunt u naar believen uw koffers verdelen en onbezorgd op vakantie gaan.

Dakdragers Renault Clio

Ook voor uw Renault Clio kunt u bij AVAO terecht voor passende dakdragers. Sluit de dakdragers eenvoudig aan op de bovenkant van uw auto en creëer in een mum van tijd zeeën aan bagageruimte. Let bij uw keuze wel op het type en bouwjaar van uw auto.

Dakdragers Renault Megane

Als u uw bagageruimte voor uw Renault Megane wilt uitbreiden, maak dan gebruik van onze dakdragers! Het gemak waarmee u uw dakdragers Renault Megane bij ons bestelt evenaart de eenvoud waarmee u deze op uw autodak bevestigt. Bestel vandaag en realiseer uw eigen opbergsysteem!