Bosal Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Bosal fietsendrager

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare fietsendrager? Dan is de Bosal fietsendrager echt iets voor u! Dankzij een geavanceerde snelkoppeling bent u binnen een handomdraai klaar voor vertrek. U zet de fietsendrager ingeklapt op de kogel van uw trekhaak. Vervolgens trekt u de speciale hendel met beveiligingsslot naar beneden. Het enige wat u hoeft te doen is het slot tegen de trekhaak schuiven en op slot draaien. U klapt de Bosal fietsendrager uit en plaatst de fietsen eenvoudig.

De fietsendrager ligt stevig op uw trekhaak. Ondanks een ruime netto belastbaarheid van 30 kg per fiets wordt uw rijgedrag nauwelijks beïnvloed. Bosal fietsendragers zijn uitstekend te combineren met de fietsaccessoires van Pro User. Voorkom onnodig tillen met een oprijgoot of plaats de fietsendrager eenvoudig op de caravan met een Caravanhulpstuk.    

Bosal fietsendrager elektrische fietsen

Bosal gaat met zijn tijd mee. Een Bosal fietsendrager kan gemakkelijk het gewicht van twee e-bikes aan. De Bosal fietsendrager Compact Premium III biedt daarnaast ook nog ruimte voor een extra gewone fiets. Het is belangrijk dat u de totale belasting van de fietsendrager niet overschrijdt. Tot slot mag het totale gewicht van een volledig beladen Bosal fietsendrager nooit hoger zijn dan de maximaal toelaatbare kogeldruk van uw auto. Deze informatie is gemakkelijk terug te vinden in de handleiding van uw auto. Bent u toch niet helemaal zeker van uw zaak? De klantenservice van AVAO is u graag van dienst!    

Bosal fietsendrager opvouwbaar

Alle Bosal fietsendragers in ons assortiment zijn uiterst compact. Opgevouwen nemen ze nauwelijks meer ruimte in dan een gitaar! Bij opslag is de kans op beschadiging altijd aanwezig. Daarom wordt bij de bezorging standaard een gratis opbergtas bijgeleverd! Bij Avao betaalt u altijd veilig. Fietsendragers op voorraad kunnen binnen 3 werkdagen worden geleverd! Omdat fietsendragers toch een kleine investering zijn, komt AVAO u graag tegemoet. Boven €99,- is de verzending gratis!